Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reducerea de personal TESA şi reorganizarea activităţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba

Publicat

Consilierii judeţeni au aprobat prin vot, joi, noua organigramă şi statul de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Urmează să se facă disponibilizări de personal TESA, se vor reduce între 4 şi 6 locuri. Vor rămâne pe funcţii angajaţii care trec cu bine proba de concurs pentru posturi, iar printre cei care vor pleca vor fi şi persoane pensionabile.

“O să publicăm regulamentul de concurs în curând. O să vedeţi exact de câte posturi este vorba, deocamdată, din câte ştiu eu, avem un excedent de 4 posturi, dar din regulamentul publicat pe site (www.spitalalba.ro) veţi vedea modul de desfăşurare al concursului şi data organizării concursului”, a declarat Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Vizat de reduceri este personalul din departamentul financiar-contabilitate. “Am redimensionat compartimentul tehnic-administrativ, pentru că erau birouri multe. Am vrut să-l facem mai flexibil, pentru că la un moment dat informaţia se întrerupea. Unde sunt birouri multe, informaţia se pierde şi atunci ideea a fost să devină eficiente aceste structuri”, a mai precizat Coşarcă.

Potrivit acesteia, există angajaţi care sunt pensionabili, astfel că se poate ca numărul de personal TESA redus să fie între patru şi şase persoane.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba nu prezintă riscul de a nu mai putea sigura salariile angajaţilor până la sfârşitul anului, şi-a achitat integral datoriile către furnizori, iar bugetul pentru perioada de iarnă este asigurat, după cum a precizat conducerea instituţii medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax