Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reduceri de până la 70% la Alba Mall. Vezi magazinele de unde poți cumpăra produse la preţuri promoţionale

Publicat

Odată cu începutul de an s-a dat și startul marilor reduceri și promoții la magazine. Dacă până acum nu v-ați permis să achiziționați produsele mult visate, din luna ianuarie aveți ocazia să vă bucurați de promoții dintre cele mai variate la Alba Mall. Reducerile sunt de la 20% la 70%, atât la articolele de sezon, cât și la alte categorii de produse.

Perioada reducerilor la Alba Mall, dar și la alte magazine se va întinde până la începutul primăverii, o veste bună pentru pasionații de shopping care încă nu au reușit să își bifeze tot de pe listele de cumpărături. Administratorii mall-ului le promit clienților că ceea ce scrie pe afișul de la intrarea în magazin vor găsi și în magazin, iar reducerile reprezintă un mod de a-i răsplăti pe cumpărătorii fideli: „Pentru că nu am avut șansa să inventam chiar noi conceptele de reduceri, sales sau soldări, nu ne rămâne decât să le dăm formele și, mai ales, procentele cele mai atractive pentru clienții noștri. La Alba Mall, ce scrie pe afiș, găsești și-n magazin. Iar asta este, înainte de o campanie de vânzari, o dovadă de respect pentru clientii noștri”, a declarat Voicu Vuscan, administratorul Alba Mall.

Reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall în această perioadă, pornesc de la 20% la magazinele Mania și Garden și pot ajunge chiar și până la 70% la magazinele Bossini, Optiplaza, Jolidon, House of Art, Kenvelo și Noriel. Și magazinele Adidas, Benvenutti, Coccodrillo, Grazie Mille, Sense, Stone Creek, Nobila Casa, Puma, Mondex, vin în întâmpinarea clienților, cu reduceri semnificative de până la 60%, la diverse categorii de produse.

Citește și Sezonul marilor reduceri a început la Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax