Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Referendum la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tema: modalitatea de alegere a viitorului rector

Publicat

sediu UAB Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Cadrele didactice, cercetătorii și reprezentanții studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, sunt așteptați în data de 29 mai la urnele de vot, la un referendum intern.

Mai exact,cele 169 de persoane cu drept de vot, vor avea de ales stabilirea modalității de desemnare a rectorului Universității pentru mandatul 2020 -2024.

Participanții la referendum trebuie să decidă dacă aceasta se face pe baza de concurs public sau pe baza alegerilor generale, prin vot universal, direct, secret și egal.

Au drept de vot toate cadrele didactice și cercetătorii din cadrul UAB care sunt angajați cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și reprezentanții studenților din senatul universitar și din consiliile facultăților.

În total, au drept de participare la scrutin 157 de cadre didactice și cercetători de la UAB alături de 12 studenți.

 

Referendumul se va desfășoara în data de 29 mai, între orele 09.00 – 16.00, în Holul central al Amfiteatrului A9.

În cazul invalidării referendumului din 29 mai, al doilea scrutin va avea loc în data de 5 iunie, între orele 9.00 – 16.00 în Holul central al Amfiteatrului A9.

Dezbaterile publice pentru informarea comunității academice asupra temei referendumului și implicațiile ce decurg din acestea, organizate de Biroul Electoral al Universității, vor avea loc în 22 mai  și 23 mai 2019, la ora 9.00 în Amfiteatrul A9.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax