Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reforma jocurilor de noroc. Senator PSD: este un mare deranj, va fi un pachet mai amplu de măsuri

Publicat

Detalii despre planurile Guvernului Ciolacu în legătură cu reglementarea domeniului jocurilor de noroc a dat senatorul PSD Daniel Zamfir.

Potrivit acestuia, ordonanța de urgență pe care o va adopta Guvernul joi este o măsură ce ”deranjează foarte multă lume, cea cu privire la supraimpozitarea jocurilor de noroc”.

”Joi se va adopta o măsură extrem de importantă, care deranjează foarte multă lume, cea cu privire la supraimpozitarea jocurilor de noroc, pentru că și aici este un mare deranj, atunci când iată, companii care mulți ani de zile au făcut foarte mulți bani aici și n-au plătit impozit pe profitul cuvenit, că despre asta este vorba, ăsta este principiul de la care nu o să se abată sub nici o formă, cu toate presiunile, toate companiile care fac profit în România, că-s mai mari, că-s mai mici, să plătească, domnule, impozit în România”, a declarat Zamfir la RFI.

Politicianul susține că Guvernul Ciolacu nu va renunța sub nici o formă la această măsură.

Reforma jocurilor de noroc. ”Este vorba despre un pachet mai amplu de măsuri”

În ceea ce privește poziția Guvernului referitor la jocurile de noroc, spune că este vorba despre un pachet mai amplu de măsuri.

Vezi și VIDEO: Guvernul va adopta noile reguli pentru jocurile de noroc. Ce se va întâmpla cu legea ce scoate păcănelele din orașe

A reamintit de ”trei-patru proiecte de lege, venite din zona celor de la USR, care doreau să interzică aceste păcănele la o distanță de 300 de metri de o școală, de o grădiniță și așa mai departe”.

Acesta precizează că ”am constatat că nu e nici o diferență între a le interzice la 300 de metri, 400 de metri, 500 de metri și așa mai departe.

De asemenea, am constatat că nu e suficient doar să le interzici, trebuie de asemenea să impui și acest sistem, pe care acum domnul Ciolacu vrea să-l impună, să ai rezidență fiscală în România, ca să poți să activezi aici”.

În pachetul de măsuri intră legea privind scoaterea păcănelelor afară din localități, care a trecut de Senat și se află la Camera Deputaților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax