Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Rege sau faraon? Motivul pentru care un elev a fost lovit peste față de profesorul de istorie, la Liceul German din Sebeș

avatar

Publicat

Faraonul este sau nu rege? Motivul pentru care un elev de clasa a V-a a primit o palmă peste față de la profesorul de istorie. Apar noi informații în cazul copilului pălmuit de un dascăl la Liceul German din Sebeș. În urma unei note primite la o lucrare de control, elevul a contestat o informație pe care o primise în timpul orei de istorie.

Sub protecția anonimatului surse au relatat pentru Alba24 faptele care au dus la pălmuirea unui elev de către un profesor agresiv.

În timpul predării la clasă a unei lecții despre Egiptul Antic, profesorul le-ar fi predat elevilor de clasa a V-a că regele este tot una cu faraonul.

După prima lucrare de control, o parte a elevilor din clasa a V-a au contestat nota primită, deoarece profesorul nu le-ar fi notat corect subiectul referitor la controversa „regele este faraon sau faraonul este rege”.

CITEȘTE ȘI: Corecție dură la Liceul German din Sebeș. Un profesor a lovit un elev obraznic cu palma peste față

Aflat în prima bancă a clasei elevul în cauză a contestat la rândul său nota primită la lucrare, fapt care l-a înfuriat pe profesor și l-a dat afara din clasă pe copil.

Copilul i-a povestit mamei sale, cadru didactic în aceiași instituție, ceea ce s-a întâmplat la clasă.

Mama ar fi avut o discuție cu profesorul și i-a spus acestuia că elevul dat afară este fiul ei și că va discuta cu el acasă despre ceea ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

În timp ce elevul aștepta pe coridor, lângă ușă, să intre la clasă, profesorul și-a terminat ora și la ieșirea din sală  l-a văzut pe elev și l-a lovit cu palma peste față.

Cadrul didactic ar fi motivat că a fost împins de către elev și din această cauza l-a lovit peste față.

Sursa care a relatat incidentul susține că pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din liceu nu există nicio imagine care să dovedească că elevul l-ar fi împins pe profesor.

Din primele informații, bărbatul a intrat ca suplinitor necalificat pe postul de profesor de istorie și nu ar mai fi predat materia respectivă până acum.

În urma palmei primite, elevul de clasa a V-a  s-a ales cu obrazul vânăt. Mama elevului a depus plângere la poliție și i-a scos copilului certificat medico-legal prin care se atestă lovitura primită.

Pe numele profesorului s-a deschis deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Organele abilitate fac cercetări pentru clarificarea situației.

 

 

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Magistrații ÎCCJ au decis: Toate adunările publice din piețe sau căi publice trebuie declarate în prealabil

avatar

Publicat

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, luni, că adunările publice trebuie declarate în prealabil, atunci când urmează să se desfășoare în piețe ori pe căi publice sau în alte locuri din vecinătatea sediilor sau imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. Decizia e obligatorie.Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prima creșă din orașul Cugir a fost inaugurată. 28 de micuți, admiși în anul școlar 2018-2019

avatar

Publicat

O creșă ultramodernă, construită la standarde europene, a fost inaugurată luni, 15 octombrie, în orașul Cugir. 28 de copii au fost admiși pentru a frecventa creșa Kunterbunt în anul școlar 2018-2019.Fosta grădiniță din localitate a fost reabilitată și modernizată, de către administrația locală, având sprijinul celor de la Star Transmission Cugir și a Școlii Gimnaziale […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 28 octombrie. Când scad temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

avatar

Publicat

toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 15-28 octombrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea rămâne caldă până în jurul datei de 20 octombrie, apoi se mai răceşte. Sunt aşteptate ploi, din 19 octombrie.În Transilvania, în prima parte a intervalului de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Trei zile de sărbătoare de ZIUA ROMÂNIEI la Alba Iulia. Se pregătesc 35.000 de porții de mâncare pentru „Masa Populară”

avatar

Publicat

Ziua României va fi sărbătorită la Alba Iulia timp de trei zile. Începând cu 30 noiembrie și până în 2 decembrie vor avea loc momente solemne, concerte, parada militară și nu în ultimul rând „Masa Populară”. Cei peste 100.000 de turișiti vor fi întâmplinați cu 35.000 de porții de mămăligă cu brânză și friptură. VEZI: Cum […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate