Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Rege sau faraon? Motivul pentru care un elev a fost lovit peste față de profesorul de istorie, la Liceul German din Sebeș

Publicat

Faraonul este sau nu rege? Motivul pentru care un elev de clasa a V-a a primit o palmă peste față de la profesorul de istorie. Apar noi informații în cazul copilului pălmuit de un dascăl la Liceul German din Sebeș. În urma unei note primite la o lucrare de control, elevul a contestat o informație pe care o primise în timpul orei de istorie.

Sub protecția anonimatului surse au relatat pentru Alba24 faptele care au dus la pălmuirea unui elev de către un profesor agresiv.

În timpul predării la clasă a unei lecții despre Egiptul Antic, profesorul le-ar fi predat elevilor de clasa a V-a că regele este tot una cu faraonul.

După prima lucrare de control, o parte a elevilor din clasa a V-a au contestat nota primită, deoarece profesorul nu le-ar fi notat corect subiectul referitor la controversa „regele este faraon sau faraonul este rege”.

CITEȘTE ȘI: Corecție dură la Liceul German din Sebeș. Un profesor a lovit un elev obraznic cu palma peste față

Aflat în prima bancă a clasei elevul în cauză a contestat la rândul său nota primită la lucrare, fapt care l-a înfuriat pe profesor și l-a dat afara din clasă pe copil.

Copilul i-a povestit mamei sale, cadru didactic în aceiași instituție, ceea ce s-a întâmplat la clasă.

Mama ar fi avut o discuție cu profesorul și i-a spus acestuia că elevul dat afară este fiul ei și că va discuta cu el acasă despre ceea ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

În timp ce elevul aștepta pe coridor, lângă ușă, să intre la clasă, profesorul și-a terminat ora și la ieșirea din sală  l-a văzut pe elev și l-a lovit cu palma peste față.

Cadrul didactic ar fi motivat că a fost împins de către elev și din această cauza l-a lovit peste față.

Sursa care a relatat incidentul susține că pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din liceu nu există nicio imagine care să dovedească că elevul l-ar fi împins pe profesor.

Din primele informații, bărbatul a intrat ca suplinitor necalificat pe postul de profesor de istorie și nu ar mai fi predat materia respectivă până acum.

În urma palmei primite, elevul de clasa a V-a  s-a ales cu obrazul vânăt. Mama elevului a depus plângere la poliție și i-a scos copilului certificat medico-legal prin care se atestă lovitura primită.

Pe numele profesorului s-a deschis deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Organele abilitate fac cercetări pentru clarificarea situației.

 

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş. Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate. Anul acesta, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar sunt mai optimişti privind Europa. Sondaj INSCOP

Publicat

sondaj inscop

Un sondaj național realizat de INSCOP Research în martie relevă că românii sunt mai pesimiști în ceea ce privește direcția propriei țări și mai optimiști față de cea a Europei. 72,8% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este greșită. Un procent de 17,8% este de părere că direcția în care merge […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Micii Ecologiști ai Cetății”. Zeci de preşcolari din Alba au dovedit că sunt prieteni ai naturii

Publicat

micii ecologisti

Zeci de copii de la 17 grădiniţe din judeţul Alba au participat miercuri la a cincea ediţie a concursului “Micii Ecologiști ai Cetății”. Micuţii au avut de trecut prin trei probe: cea a costumelor confecționate din materiale reciclare, cea de întrebări și răspunsuri despre ecologie şi proba practică, în care fiecare echipaj a confecționat o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vizita Papei la Blaj: Semnificaţia beatificării celor şapte episcopi, pe Câmpia Libertăţii

Publicat

campia libertatii episcopi beatificare

În 2 iunie, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj Papa Francisc va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici uciși în România între anii 1950 – 1970. Despre semnificaţia momentului a vorbit şi Pr. Prof. Dr. Cristian Rus, de la Capela Arhiereilor din Blaj. “Momentul de beatificare de pe Câmpia Libertății din Blaj trebuie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate