Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rege sau faraon? Motivul pentru care un elev a fost lovit peste față de profesorul de istorie, la Liceul German din Sebeș

Publicat

Faraonul este sau nu rege? Motivul pentru care un elev de clasa a V-a a primit o palmă peste față de la profesorul de istorie. Apar noi informații în cazul copilului pălmuit de un dascăl la Liceul German din Sebeș. În urma unei note primite la o lucrare de control, elevul a contestat o informație pe care o primise în timpul orei de istorie.

Sub protecția anonimatului surse au relatat pentru Alba24 faptele care au dus la pălmuirea unui elev de către un profesor agresiv.

În timpul predării la clasă a unei lecții despre Egiptul Antic, profesorul le-ar fi predat elevilor de clasa a V-a că regele este tot una cu faraonul.

După prima lucrare de control, o parte a elevilor din clasa a V-a au contestat nota primită, deoarece profesorul nu le-ar fi notat corect subiectul referitor la controversa „regele este faraon sau faraonul este rege”.

CITEȘTE ȘI: Corecție dură la Liceul German din Sebeș. Un profesor a lovit un elev obraznic cu palma peste față

Aflat în prima bancă a clasei elevul în cauză a contestat la rândul său nota primită la lucrare, fapt care l-a înfuriat pe profesor și l-a dat afara din clasă pe copil.

Copilul i-a povestit mamei sale, cadru didactic în aceiași instituție, ceea ce s-a întâmplat la clasă.

Mama ar fi avut o discuție cu profesorul și i-a spus acestuia că elevul dat afară este fiul ei și că va discuta cu el acasă despre ceea ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

În timp ce elevul aștepta pe coridor, lângă ușă, să intre la clasă, profesorul și-a terminat ora și la ieșirea din sală  l-a văzut pe elev și l-a lovit cu palma peste față.

Cadrul didactic ar fi motivat că a fost împins de către elev și din această cauza l-a lovit peste față.

Sursa care a relatat incidentul susține că pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din liceu nu există nicio imagine care să dovedească că elevul l-ar fi împins pe profesor.

Din primele informații, bărbatul a intrat ca suplinitor necalificat pe postul de profesor de istorie și nu ar mai fi predat materia respectivă până acum.

În urma palmei primite, elevul de clasa a V-a  s-a ales cu obrazul vânăt. Mama elevului a depus plângere la poliție și i-a scos copilului certificat medico-legal prin care se atestă lovitura primită.

Pe numele profesorului s-a deschis deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Organele abilitate fac cercetări pentru clarificarea situației.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax