Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Rege sau faraon? Motivul pentru care un elev a fost lovit peste față de profesorul de istorie, la Liceul German din Sebeș

avatar

Publicat

Publicitate

Faraonul este sau nu rege? Motivul pentru care un elev de clasa a V-a a primit o palmă peste față de la profesorul de istorie. Apar noi informații în cazul copilului pălmuit de un dascăl la Liceul German din Sebeș. În urma unei note primite la o lucrare de control, elevul a contestat o informație pe care o primise în timpul orei de istorie.

Sub protecția anonimatului surse au relatat pentru Alba24 faptele care au dus la pălmuirea unui elev de către un profesor agresiv.

În timpul predării la clasă a unei lecții despre Egiptul Antic, profesorul le-ar fi predat elevilor de clasa a V-a că regele este tot una cu faraonul.

După prima lucrare de control, o parte a elevilor din clasa a V-a au contestat nota primită, deoarece profesorul nu le-ar fi notat corect subiectul referitor la controversa „regele este faraon sau faraonul este rege”.

CITEȘTE ȘI: Corecție dură la Liceul German din Sebeș. Un profesor a lovit un elev obraznic cu palma peste față

Aflat în prima bancă a clasei elevul în cauză a contestat la rândul său nota primită la lucrare, fapt care l-a înfuriat pe profesor și l-a dat afara din clasă pe copil.

Copilul i-a povestit mamei sale, cadru didactic în aceiași instituție, ceea ce s-a întâmplat la clasă.

Mama ar fi avut o discuție cu profesorul și i-a spus acestuia că elevul dat afară este fiul ei și că va discuta cu el acasă despre ceea ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

În timp ce elevul aștepta pe coridor, lângă ușă, să intre la clasă, profesorul și-a terminat ora și la ieșirea din sală  l-a văzut pe elev și l-a lovit cu palma peste față.

Cadrul didactic ar fi motivat că a fost împins de către elev și din această cauza l-a lovit peste față.

Sursa care a relatat incidentul susține că pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din liceu nu există nicio imagine care să dovedească că elevul l-ar fi împins pe profesor.

Din primele informații, bărbatul a intrat ca suplinitor necalificat pe postul de profesor de istorie și nu ar mai fi predat materia respectivă până acum.

În urma palmei primite, elevul de clasa a V-a  s-a ales cu obrazul vânăt. Mama elevului a depus plângere la poliție și i-a scos copilului certificat medico-legal prin care se atestă lovitura primită.

Pe numele profesorului s-a deschis deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Organele abilitate fac cercetări pentru clarificarea situației.

 

 

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr din Alba. A prezentat polițiștilor o legitimație falsă de cămin

avatar

Publicat

politie

Un tânăr de 21 de ani, din Alba, este cercetat de polițiștii din Cluj-Napoca pentru că a prezentat o legitimație falsă de cămin. Fapta s-a întâmplat în urma unui control la căminele studențești din Mărăști.Potrivit IPJ Cluj ,un tânăr de 21 ani, jud. Alba, a prezentat o legitimaţie de cămin ca fiind a sa, desi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

TOP 2018 – universități din România. Pe primul loc, universitatea preferată de majoritatea absolvenților din Alba

avatar

Publicat

universitatea babes bolyai iarna ubb

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca domină și în acet an clasamentul universităților din România. Pe locul al doilea se află Universitatea din București, iar pe al treilea este Universitatea Politehnică din București. Clasamentul a fost publicat de Asociația Cercetătorilor Ad Astra și arată situația instituțiilor de învățământ superior din România, pe baza a 9 rankinguri internaționale.26 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Botoşani, suspect de înşelăciunie, prins de jandarmii din Alba, după ce a furat dintr-un magazin

avatar

Publicat

actiune politie

Un bărbat din Botoşani a fost identificat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber, ca suspect într-un caz de înşelăciune. Şi-au sesizat colegii şi, luat la întrebări, bărbatul nu a recunoscut fapta de înşelăciune, dar a admis că furase un telefon mobil din incinta magazinului Penny din Alba Iulia – cartier Ampoi I. Potrivit Jandarmeriei Alba, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care un vânător din Alba doboară un mistreț, pe un domeniu de lângă Alba Iulia

avatar

Publicat

vanatoare

Un vânător din Alba a surprins momentul în care doboară un mistreț, pe un domeniu de vânătoare din zona Berghin, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia. Acesta a tras două focuri, ambele nimerind ținta în mișcare. Totul a fost surprins de camera de filmat pe care o purta pe cap. Vînătoarea a fost organizată […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate