Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Regele Caricaturii, Ștefan Popa Popa’s, despre Ion Dumitrel: „Noi, artiștii, îl apreciem pentru că are deschidere pentru oamenii de cultură”

Publicat

„Regele Caricaturii” în România, Ștefan Popa Popa’s, prezent, ca invitat de onoare, la Festivalul Internațional de Caricatură, „Alb-Umor”, a asistat sâmbătă, începând cu ora 17.00, la festivitatea de premiere a câștigătorilor, pe categorii: Epigramă, Fabulă, Proză scurtă, Parodie, Caricatură, Fotografie, Premii pentru Volum. Acesta a fost premiat, în afara categoriilor, cu un premiu special al Festivalului: o icoană pictată pe sticlă și un Ghid Turistic al județului, „pentru a nu se rătăci când vine în vizită”. Invitat de Elena Anghel să își ridice premiul, Ștefan Popa Popa’s și-a luat răgazul de a-și exprima aprecierea pentru omul Ion Dumitrel, „prieten al artiștilor și al oamenilor de cultură”:

„Întotdeauna eu vin cu drag al Alba Iulia și vin cu bucurie. Printre puținele locuri în țară, am descoperit aici la Alba Iulia un om, care conduce acest județ, este un om care are deschiderea foarte mare pentru oameni de cultură. Ne-am împrietenit acum câțiva ani, eram la Helsinki, iar domnia sa trecea strada, pe un bulevard și era să dăm cu mașina peste dânsul. Atunci am aflat că era președintele Consiliului Județean Alba, ne-am împrietenit și nu îmi pare rău de această prietenie. Aprecia-ți-l, indiferent că va fi în conducerea județului, indiferent că nu va fi. Chiar dacă nu v a fi, să îl apreciem ca om, pentru că noi, artiștii, îl apreciem. Ce face în politică e treaba domniei sale, dar ca om avem dreptul să spunem câteva cuvinte despre el, pentru că ne-a făcut o foarte mare bucurie și sunt în asentimentul tuturor epigramiștilor și al tuturor caricaturiștilor prezenți aici”, a spus Ștefan Popa Popa’s, pe scena Alba Mall.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mda

    miercuri, 13.06.2012 at 21:20

    frumos…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax