Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reguli pentru evenimentele din Piața Cetății Alba Iulia. Căi de acces separate, scaune la 2 metri distanță, măști de protecție

Publicat

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Alba Iulia a aprobat, vineri, organizarea unei zone pentru derularea de evenimente publice culturale gratuite în Piața Cetății din Alba Iulia, cu condiția respectării unor măsuri de distanțare socială, pentru evitarea infectării cu coronavirus.

Astfel, potrivit reprezentanților administrației locale, zona va fi delimitată cu garduri de protecție având căi de acces clar identificate și separate pentru public (2 intrări și 3 ieșiri în zone diferite), respectiv o intrare și o ieșire pentru artiști.

CITEȘTE ȘI VIDEO: Primul concert cu distanțare socială la Alba Iulia. Pregătiri intense în Piața Cetății

La căile de acces vor fi amplasate dispozitive cu substanțe dezinfectante pentru mâini cu posibilitate de utilizare gratuită.

Fiecare cale de acces va fi controlată și operată de către organizatori prin personal de securitate sau voluntari car vor purta mănuși, măști, viziere etc. Locurile pentru spectatori vor fi marcate vizibil pe pavaj și vor fi amplasare scaune.

Numărul de spectatori permis nu va depăși 500 în același timp. Accesul publicului se va face în urma verificării stării de sănătate prin măsurarea temperaturii cu termometru non-contact, efectuarea triajului observațional și dezinfectarea mâinilor.

Purtarea măștilor de protecție care să acopere nasul și gura este obligatorie pe toată durata evenimentului. Controlul numărului de spectatori se va face cu jetoane numerotate unic ce vor fi primite la intrare și predate la ieșire.

Accesul în spațiul de evenimente se va face cu respectarea distanțării sociale de 1,5m între persoane. Nu se permite consumul de alimente sau băutură în locație înafară de băuturi ambalate în recipiente individuale cu capac, fără paie de unică folosință.

Persoanele care refuză aceste condiții nu vor avea acces în spațiul de eveniment. Înainte de derularea fiecărui eveniment scaunele vor fi dezinfectate cu substanțe biocide avizate.

La fiecare cale de acces vor fi amplasate pubele cu capac pentru produse nepermise în zona de eveniment, iar la ieșire pentru aruncarea măștilor de protecție. Evenimentul nu va avea o durată mai mare de 4 ore.

Derularea fiecărui eveniment în parte în acest spațiu va fi supus avizării din partea Comitetului Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax