Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE/ VIDEO: Primul concert cu distanțare socială la Alba Iulia. Pregătiri intense în Piața Cetății

Publicat

După mai bine de două luni de stare de urgență și izolare din cauza pandemiei de coronavirus, locuitorii din Alba Iulia se vor putea bucura de primul concert în aer liber. 

În Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina va avea loc duminică – 7 iunie un concert de muzică populară, iar luni 8 iunie, un concert de muzică clasică, susținute de Centrul de Cultură ”Augustin Bena”. 

CITEȘTE ȘI: Reguli pentru evenimentele din Piața Cetății. Căi de acces separate, scaune la 2 metri distanță, purtarea obligatorie a măștilor

Totuși, concertele se vor desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare socială instituite pe timpul stării de alertă. 

Potrivit organizatorilor, spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite.

De asemenea, totul va fi temeinic igienizat. Accesul spectatorilor este liber și se va face doar cu respecartea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, termo scanare, desinfectare și purtea măștilor de protecție.

Spectacolele vor fi organizate de către Consiliul județean Alba prin instituțiile subordonate și Primăria municipiului Alba Iulia.

Pregătirile sunt făcute, scena este instalată, mai rămâne doar ca evenimentul să fie aprobat de comitetul local pentru situații de urgență, care se întrunește astăzi (vineri, 5 iunie). 

UPDATE: Potrivit organizatorilor, derularea celor două evenimente a fost aprobată, vineri, în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență Alba Iulia.

Recitalul de folclor, organizat de Centrul de Cultură ”Augustin Bena” în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia va avea loc duminică, de la ora 18.00, iar recitalul de muzică clasică, luni, de la ora 18.00.

Reprezentanții administrației locale precizează că în Piața Cetății va rămâne pe toată perioada verii zona special amenajată, pentru desfășurarea evenimentelor, fiind stabilite și regulile de distanțare socială ce vor trebui respectate, pentru evitarea răspândirii infecției cu coronavirus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax