Connect with us
Publicitate

BLAJ

Reîncep lucrările la Sala Polivalentă de la Blaj. Primăria a predat constructorului amplasamentul

Publicat

Lucrările la Sala Polivalentă de la Blaj vor reîncepe joi, după ce miercuri, 13 aprilie, primăria a predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația, ACI Cluj-Napoca SA. 

Contractul inițial, atribuit în noiembrie 2018 către firma italiană Frimat SPA, a fost reziliat pentru „neîndeplinirea obligațiilor contractuale”.

Sala Polivalentă de Sport va avea o capacitate 1.800 – 2.000 locuri în municipiul Blaj.

Prima licitație pentru realizarea sălii polivalente a fost câștigată în luna noiembrie 2018 de compania italiană Frimat SPA, firma fiind atunci singurul ofertant, însă italienii nu s-au ținut de termene.

În aproximativ un an și jumătate, constructorul a reușit să finalizeze fundația clădirii și a ridicat aproximativ 10 – 20 % din zidăria de la demisol.

Noul obiectiv va face parte din infrastructura sportivă a municipiului, alături de celelalte obiective de acest gen existente în oraş.

Prin această investiţie se doreşte, pe de-o parte crearea unei dotări publice de importanţă zonală, care să asigure desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentelor sportive naţionale şi internaţionale, şi pe de altă parte , să reprezinte o facilitate sportivă pentru practicarea sportului de performanţă pentru echipa de volei a oraşului, recunoscută în prezent pentru merite sportive deosebite.

Investiţia este finanţară din bugetul local al municipiului Blaj şi din bugetul judeţului Alba, printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Blaj şi Consiliul Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 13.04.2021 at 18:41

    O vaste buna ! Nu acelasi lucru se poate spune de la Alba Iulia. Am scapat de batranul Stalin, dar se vede ca si astia de acum sunt tot asa de anchilozati si lipsiti de perspectiva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax