Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Replică dură a PSD Alba, pentru deputatul Florin Roman. Scandalul Școlii din Micești, faza pe cuvinte grele

Publicat

Situația școlii din Micești încinge spiritele la nivel local. După atacul deputatului de Alba, Florin Roman, la adresa PSD și a șefei Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș, este rândul organizației județene a social-democraților să riposteze. Și o fac pe un ton foarte dur.

Totuși, ne asigură reprezentanții PSD, explicațiile nu s-ar adresa lui Roman, ci mai degrabă locuitorilor din Micești care sunt invitați să ”analizeze în mod obiectiv și sincer neplăcuta problemă de la Școala Micești”.

Comunicat de presă:

”În desfășurarea lamentabilelor prestații politice ale deputatului liberal Roman, zilele trecute am avut parte de încă o ieșire în decor, la fel de penibilă ca toate celelalte de până acum, ce relevă perfect tipologia demagogului latrans și alura de politruc a domniei sale.

Se vede foarte clar disperarea de pe fața acestui, așa zis, om politic, de a se agăța de funcții publice, de teama revenirii sale la viața normală a oamenilor de rând și în consecință inventează diverse momeli, prin care speră că va mai păcăli încă o dată pe locuitorii harnici și cinstiți ai județului Alba.

Una dintre momelile originale marca ,,Roman” pregătite nouă, tuturor, este legată de situația Școlii de la Micești, părăsită din păcate de tot mai mulți elevi, dar și abandonată total de ,,performanța” și ,,nemuritoarea”administrație  Hava.

De această dată nu ne mai îndreptăm atenția cu explicațiile spre deputatul Roman, care oricum nu poate să înțeleagă nimic, ci ne adresăm cetățenilor de bună credință ai cartierului Micești, sfătuindu-i să analizeze în mod obiectiv și sincer neplăcuta problemă de la Școala Micești.

Vă reamintim faptul că vorbim de hotărâri luate în deplină legalitate, ce au un caracter temporar și tranzitoriu până la momentul în care situația de fapt va îndeplini toate aspectele prevăzute de lege în ceea ce privește funcționarea unei unități de învățământ și anume efectivul minim de elevi necesar într-o clasă și condițiile materiale optime din punct de vedere didactic, igienico-sanitar și ISU.

Din păcate, Școala de la Micești, spre îngrijorarea noastră, nu îndeplinește nicio condiție prevăzută de lege în acest sens, fapt ce a dus la neplăcuta situație de a transfera ciclul gimnazial de aici la unitatea de centru, Liceul Sportiv din Alba Iulia .

Datorită condițiilor improprii desfășurării procesului de învățământ de la Școala Micești, administrația Hava abandonând-o total, elevii de aici, în marea lor majoritate, au preferat să se înscrie la alte școli din centrul orașului, ajungându-se în trista situație de astăzi, pe care o cunoaștem cu toții și de care disperatul deputat Roman, încearcă să profite electoral, în cel mai josnic mod posibil și promite cu o inconștiență crasă reînființarea Școlii de la Micești de îndată ce PNL va reveni la guvernare, ignorând cu desăvârşire prevederile legale în acest sens.

Dragi locuitori ai cartierului Micești, vă rugăm să constatați că învățământul actual funcționează pe o lege a educației din anul 2011 promulgată de guvernul PDL, metamorfozat acum în acum PNL, iar Roman, criticând aplicarea legii educației nu face altceva decât să muște mâna pedelistă care îl hrănește de atâta timp.

Dacă tot este atât de tare îngrijorat de starea învățământului din Micești, mult mai eficient era să fi dat cu pumnul în masa primarului Hava pentru a reface școala de aici atractivă pentru elevi și demnă de un oraș reședință de județ și nu să urle în disperare că se aplică o lege promulgată de ai lui.

Ipocrizie, demagogie și înșelătorie ridicată la rang de artă, asta ne servesc, de prea mult timp  cu un tupeu inimaginabil actualii liberali din Alba, foști pedeliști de marcă și viitori cine mai știe ce-or mai fi numai că să stea pe-un loc privilegiat în societate, rupți total de greutățile cotidiene ale oamenilor obișnuiți.  Asistăm, din păcate, dragi albaiulieni, cu tristețe în suflet, la un jalnic spectacol pedelisto-liberal de operă bufă, la care biletul de intrare ne costă foarte scump, fiindcă menestrelii au tarife pe măsura gusturilor fine demne doar de ei și ai lor.”

Citește și: Florin Roman, nou atac la șefa IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, pe tema școlii de la Micești: ”Minciuna PSD merge mai departe”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax