Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba, în inspecţie la lucrările de asfaltare de la Drâmbar. Un tronson de 3 kilometri, amenajat cu covor asfaltic

Publicat

Reprezentanţii administraţiei judeţene au inspectat miercuri stadiul lucrărilor de asfaltare ce se execută pe drumul județean 107C, între localitățile Drâmbar și Teleac. Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel şi vicepreședintele Alin Cucui s-au deplasat în comuna Ciugud pentru a vedea ritmul în care se desfăşoară lucrările la acest obiectiv de infrastructură rutieră din Alba.

Aici se lucrează la turnarea unui covor asfaltic pe o lungime de circa trei kilometri, lucrarea fiind finanțată de Consiliul Județean Alba, pentru a repara și ultima porțiune din acest drum ce mai punea probleme locuitorilor din zonă.

„Le cer scuze locuitorilor din zonă pentru întârzierea cu care se realizează această lucrare și le mulțumesc pentru răbdare, dar nu am întârziat din vina Consiliului Județean Alba. Iată că acum se lucrează într-un ritm bun și în curând va fi asfalt de bună calitate și pe această porțiune de drum, care a pus multe probleme. Este o promisiune îndeplinită față de locuitorii de aici și le mulțumesc tuturor pentru înțelegere”, declarat președintele Consiliului Județean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax