Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

RESTRICȚII de circulație până sâmbătă dimineața, pe podul peste râul Mureș, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Se asfaltează

Publicat

Vor fi noi restricții de circulație pe podul peste râul Mureș, DN1, în zona Partoș. Se asfaltează banda de mers pe sensul Alba Iulia – Sebeș. Potrivit reprezentanților Secției Drumuri Naționale Alba, lucrările sunt programate să înceapă vineri de la ora 20:00 și ar urma să fie finalizate până sâmbătă dimineața.

Potrivit IPJ Alba, lucrările se desfășoară de vineri seara de la ora 20.00 până sâmbătă dimineața la ora 7.00. În acest interval, se circulă alternativ, pe câte un sens.

Șoferii au la dispoziție ruta ocolitoare DJ 107A Pâclișa – Vurpăr, variantă la DN1 Alba Iulia – Sebeș.

Vezi și Rute alternative pentru evitarea blocajelor în trafic de la intrarea în Alba Iulia. Variantele care ocolesc podul de peste Mureș

Reamintim că lucrările de reparații la podul rutier peste râul Mureș au început de săptămâna trecută și durează circa două luni. În această perioadă, sunt restricții de circulație pentru mașini.

Weekend-ul trecut a fost asfaltat celălalt sens de mers pe pod, Sebeș – Alba Iulia.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 2 luni (pe timp de noapte). Activitățile ocazionate de aceste intervenții se desfășoară, de luni până vineri, doar în intervalul orar 20:00 – 7:00, iar în zilele de sâmbătă între orele 18:00 și 10:00, respectiv duminica între orele 19:00 și 7:00. Pe timpul efectuării lucrărilor, traficul este dirijat alternativ, prin utilizarea instalațiilor de semaforizare amplasate la cele două capete ale podului.

Pe timp de zi, zona va fi acoperită cu un dispozitiv de tip „placă”, ce va proteja locul de intervenție, astfel fiind asigurată planeitatea drumului public și facilitând circulația în ambele sensuri, anunța Poliția săptămâna trecută.

Potrivit CNAIR – Secția Drumuri Naționale Alba, lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație sunt derulate de TKT Tehnologii și Tensionări SRL București, pe baza unui contract în valoare de aproximativ 500.000 de lei. Termenul limită este 22 septembrie, iar lucrările se desfășoară etapizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax