Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Rute alternative pentru evitarea blocajelor în trafic de la intrarea în Alba Iulia. Variantele care ocolesc podul de peste Mureș

Publicat

colaj rute ocolitoare

Pentru a evita traficul infernal de pe podul de peste râul Mureș, cauzat de lucrările de reparații care vor dura cel puțin două luni, șoferii au la dispoziție mai multe rute alternative, pentru a intra sau a ieși din Alba Iulia. 

Cei care merg spre Deva sau Sibiu pot opta pentru varianta: centura Alba Iulia – Ciugud – Oarda cu ieșire la ”Trei poduri”.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Trafic infernal la intrarea în Alba Iulia. Lucrările de reparație a podului de peste Mureș vor dura cel puțin două luni

De asemenea, aceștia mai pot alege calea: centura Alba Iulia –  Ciugud – Cunța, cu ieșire la autostradă pentru cei care merg spre Sibiu.

alba iulia cunta

Din Alba Iulia spre Sebeș, sau retur, există varianta Pâclișa – Vurpăr, Vurpăr – Pâclișa – Alba Iulia, care recent a fost dată în folosință. 

traseu

Reamintim că de vineri seară au început lucrările de reparații ale carosabilului pe podul peste râul Mureș, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș.

VEZI ȘI: De ASTĂZI: Încep lucrările de REPARAȚII pe PODUL peste Mureș, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. RESTRICȚIILE de circulație

Potrivit IPJ Alba, lucrările vor dura două luni și se vor desfășura pe timp de noapte.  Pe timpul efectuării lucrărilor, traficul va fi dirijat alternativ, prin utilizarea instalațiilor de semaforizare care vor fi amplasate la cele două capete ale podului. 

Vezi și

Activitățile ocazionate de aceste intervenții se vor realiza, de luni până vineri, doar în intervalul orar 20.00 – 7.00, iar în zilele de sâmbătă între orele 18.00 și 10.00, respectiv duminica între orele 19.00 și 7.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai

    sâmbătă, 20.07.2019 at 13:30

    Pai si azi? Nu tin cont de program? Cea mai proasta organizare !

  2. Batrinca Norbert

    duminică, 21.07.2019 at 23:50

    Nu era mai util sa faca un alt pod nou pentru traficul greu si dupa aia il puteau reface si pe asta ? In felul asta eliminau problema pentru totdeauna ….Asa ,dupa cativa ani,istoria se va repeta ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax