Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Restricții de circulație pe DN 7 Valea Oltului. Se va circula alternativ, pe câte un sens de mers, pe mai multe tronsoane de drum

Publicat

Traficul rutier va fi restricţionat, în următoarea lună, pe DN 7 Valea Oltului. CNAIR informează că se vor executa mai multe lucrări, în perioada18 septembrie – 14 noiembrie.

Potrivit CNAIR, în perioada 18 septembrie – 14 noiembrie, se vor institui restricţii de circulaţie pe DN 7, între km 246+500  și 251+025, în vederea executării unor lucrări de „stabilizare versanţi pe sectorul cuprins între km 246+722 şi km 247+015”.

În funcţie de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire. traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 metri, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute.

De asemenea, se vor efectua lucrări de amenajare a trotuarelor şi accese la proprietăţi în localitatea Boiţa, atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă a drumului.

Astfel, traficul se va desfăşura în ambele sensuri de circulaţie pe un sector de drum îngustat, având lăţimea minimă de 5,5 de metri.

Conform CNAIR, se vor executa şi lucrări de refacere cale la podul situat la kilometrul 250+954.

Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulaţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax