Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rețeaua de iluminat public din comuna Rimetea va fi reabilitată și completată. Valoarea investiției

Publicat

Rețeaua de iluminat public din comuna Rimetea va fi reabilitată și modernizată. Printr-o investiție de peste 940.000 de lei se propune înlocuirea și completarea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat pe LED, controlate printr-un sistem de telegestiune. 

Primăria Rimetea a lansat luni, 10  aprilie, în SEAP, o licitație pentru lucrări privind cresterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în comună.

Valoarea totală este estimată la 947.907,08 lei, fără TVA.

Potrivit documentației, proiectul vizează înlocuirea și completarea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat cu tehnologia LED pe toți stâlpii existenți în comuna Rimetea, în satele Rimetea și Colțești.

Noul sistem de iluminat public se va realiza prin menținerea actualelor circuite și schimbarea aparatelor de iluminat îmbătrânite și deteriorate cu aparate de iluminat tip LED și completarea lor pe stâlpii care nu au aparate de iluminat, atât pe strazile principale cât și pe străzile secundare.

În total urmează să fie montate 199 de aparate LED (120 în Rimetea și 79 în Colțești), dintre care 162 de 30W și 37 de 78W.

Pentru realizarea lucrării de reabilitare și modernizare a rețelei de iluminat public de pe teritoriul comunei Rimetea se propun următoarele lucrări:

  • Lucrări de deconectare și reconectare a legăturilor electrice la rețeaua de iluminat public
  • Lucrări de demontare aparate de iluminat existente
  • Lucrări de înlocuire/montare a consolelor
  • Lucrări de montare aparate de iluminat de tip LED
  • Implementare sistem telegestiune pe 199 aparate de iluminat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax