Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate ADMITERE 2020 Colegiul Național Militar Alba Iulia. Primul admis are media 10. Câți candidați sunt din județul Alba

Publicat

Primul candidat admis în ordinea mediilor după repartizarea computerizată, rezultatele preliminare, la admiterea în Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia are 10 pe linie și este din județul Mureș (Luduș). Ultima medie de intrare este 9,17.

Din județul Alba, au fost admiși 26 de candidați. În total, sunt 120 de locuri disponibile la colegiul militar albaiulian în acest an, pentru băieți și fete.

Vezi REZULTATE ADMITERE 2020 la Colegiul Militar din Alba Iulia. Au fost publicate rezultatele la repartizarea computerizată. LISTA

Anul trecut, prima medie de admitere a fost 9,90 și ultima 8,16, însă în 2019 s-au dat și teste-grilă, care au avut pondere mai mare în media finală.

Rezultatele finale ale admiterii 2020 la Colegiul Național Militar din Alba Iulia vor fi cunoscute în 3 iulie, după ce vor fi confirmate locurile de către candidați. Cei care doresc să renunțe la locul obținut pot solicita electronic (email, online) acest lucru în perioada 1-2 iulie.

CALENDARUL ADMITERII și procedura confirmării locului ocupat:

1-2 iulie, până la ora 14.00: în eventualitatea în care se dorește renunțarea la locul obținut în colegiu, părinții/ reprezentanții legali ai candidaților vor solicita, în scris (email, online) că renunță la locul obținut, prin repartizarea centralizată.

– părinții/ reprezentanții legali verifică rezultatele preliminare pe site-ul colegiului;

– descarcă de pe site modelul de cerere de renunțare, completează cererea în toate câmpurile, scanează cererea semnată, apoi o trimite pe email-ul colegiului pentru confirmare

Vezi AICI modelul-tip de cerere.

2 iulie, între orele 14.00 – 17.00: completarea locurilor rămase libere datorită renunțării la locul obținut, prin repartizarea manuală centralizată de către Direcția Generală Management Resurse Umane București.

1-3 iulie, până la ora 15.00: părinții/ reprezentanții legali ai candidaților sunt obligați să confirme locul ocupat prin completarea Cererii de înscriere în colegiu (email, online) dacă nu au optat pentru renunțarea locului obținut. Candidații care nu transmit, în termen, Cererea de înscriere sunt declarați ELIMINAT, locul lor va fi ocupat de către un alt candidat.

– părinții/ reprezentanții legali verifică rezultatele preliminare pe site-ul colegiului;

– descarcă de pe site modelul de cerere de înscriere, completează cererea în toate câmpurile, scanează cererea semnată, apoi o trimite pe email-ul colegiului pentru confirmare.

Vezi AICI modelul-tip cerere de înscriere.

3 iulie, după ora 15.00: afișarea rezultatelor finale; listele vor fi afișate pe site-ul colegiului, pe prima pagină și fizic la sediul colegiului.

4-10 iulie: pentru candidații declarați ADMIS, se va realiza o planificare a prezenței fizice a acestora în colegiu, cu respectarea măsurilor de distanțare fizică, pentru luarea măsurilor la echipament și completarea fișei de echipare. Planificarea va fi postată pe site după data de 3 iulie 2020, după ora 15:00.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax