Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE CONCURS directori de şcoli în Alba: Ce unităţi îşi păstrează actuala conducere. Punctaje finale pentru candidaţi

Publicat

isj avizier inspectorat scolar alba 1 Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a publicat marţi seara punctaje finale pentru o parte dintre candidaţii care au intrat în a doua etapă a concursului pentru funcţiile de directori de şcoli. 

Cconducerea Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” va continua în aceeaşi formulă: Valeriu Cerbu director şi Sorin Schiau – director adjunct.

Cei doi au promovat examenul cu punctajul final de 138,75, respectiv 121, după parcurgerea probelor test grilă, evaluarea CV-ului, prezentarea ofertei manageriale şi interviul.

Alte rezultate publicate de IŞJ Alba se referă la conducerea Colegiului Tehnic Apulum Alba Iulia: Carmen Iuliana Ursu este director, cu punctaj de 125,62, iar Dana Uriţescu director asjunct (135).

La Liceul HCC, director este Iuliana Tantoş, iar la Marinela Anca este director la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Abrud.

Vezi punctajele: punctaje_18.10.2016

punctaje finale candidati concurs directori scoli alba_partial

 

 

 

Celelalte rezultate finale vor fi anunţate pe măsură ce profesorii vor susţine interviu şi evaluare CV-ului, potrivit programării IŞJ.

Vezi integral lista candidaţilor care vor participa, în perioada 18 octombrie – 10 noiembrie la evaluarea CV-ului şi interviul în faţa comisiei: Repartizare candidati Alba proba B si proba C concurs directori 2016

Potrivit inspectorului şcolar general IŞJ Alba, Marcela Dărămuş, în judeţul Alba sunt scoase la concurs 134 de funcţii de directori şi 54 pentru directori adjuncţi.

În judeţul Alba, rata de promovare după proba scrisă a fost de 88,5%, iar 11,48% (17 candidaţi) au picat testul grilă.

Vezi Rezultate concurs ISJ Alba cu note

Citește și CONCURSUL pentru directori de şcoli în Alba: 131 de candidaţi au trecut de proba scrisă şi intră în etapa a doua de selecţie. LISTA publicată de IŞJ

Pentru fiecare probă de concurs punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte. Sunt declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.

Urmează alte două probe: analiza CV-ului (realizată în plenul comisiei de concurs, în prezența candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor și punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV), respectiv un interviu în fața comisiei de concurs, în care se apreciază scrisoarea de intenție, calitatea și susținerea de către candidația ofertei manageriale și a unui plan operațional pentru un an, cu o durată de maximum 30 de minute, conform criteriilor și punctajelor din metodologie.

Toate probele sunt obligatorii și sunt monitorizate de observatorii desemnați de Ministerul Educației.

Este declarat „promovat” la concurs, candidatul „admis” care a obținut cel mai mare punctaj total. În cazul egalității de punctaj, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă. Dacă și în această situație egalitatea se păstrează, pentru unitățile de învățământ cu filiera tehnologică, este declarat „promovat” candidatul care este de specialitate: inginer, economist, medic etc., după caz, iar la filiera vocațională, cel care are specialitatea corespunzătoare profilului predominant al unității de învățământ, iar pentru celelalte unități de învățământ este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de interviu. Dacă și în această situație egalitatea persistă, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba de evaluare a CV-ului.

Calendarul etapei a doua de concurs:

În județul Alba, analiza CV-ului și interviul se desfăşoară în perioada 18 octombrie – 10 noiembrie.

Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21-23 noiembrie.

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale sunt prevăzute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister – este programată în data de 16 decembrie  2016.

Vezi şi Concursul pentru directorii de şcoli. Toate informaţiile pentru candidaţi. Detalii de la Ministerul Educaţiei şi IŞJ Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax