Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Rezultate concursului pe posturi la ANTIFRAUDĂ: Candidaţii din Alba care au promovat examenul. Vor activa la Direcţia de Combatere a Fraudelor

Publicat

Trei dintre cei opt candidaţi din Alba care au fost admişi la proba scrisă au trecut şi de interviul în cadrul concursului organizat de ANAF pentru posturi de inspectori antifraudă. Aceştia vor avea posturi de inspectori principali, respectiv asistenţi la Direcţia de Combatere a Fraudelor, cu locaţia în Alba Iulia.

UPDATE: Pe o listă publicată pe site-ul ANAF cu rezultatele finale, doar doi candidaţi din Alba apar ca „admişi”. Este vorba despre Maria Bandol şi Maria Olălău. Vezi lista cu Rezultate finale concurs Directia Antifrauda 1 martie 2014.

De asemenea, în urma concursului organizat în perioada octombrie-noiembrie 2013, echipa de inspectori antifraudă din Alba Iulia, în cadrul Direcţiei de Combatere a Fraudelor îi mai cuprinde pe: Ioana Cristina Tius (inspector antifraudă asistent), Alina Cornelia Brudan (inspector antifraudă debutant), Dana Cristina Anghel (inspector antifraudă debutant), Constantin Anghel Neag (inspector antifraudă superior).

Rezultatele examenului la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice specifice de inspector antifraudă în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (interviul a fost susţinut în perioada 10-14 martie):

Maria Bandol – inspector principal – admis

Maria Olălău – inspector asistent – admis

Ioan Cristian Ban – inspector asistent – admis.

Au fost respinşi la interviu candidaţii: Bogdan George Borza (inspector principal), Ionuța Elisabeta Vesi (inspector principal), Nicolae Dorin Petrean (inspector principal), Romulus Căstăian (inspector superior), Ovidiu Mihai Arghiuș (inspector asistent).

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a organizat în 1 martie concurs pentru ocuparea unui număr de 300 posturi la Direcţia generală antifraudă fiscală din care 108 posturi la Direcţia de combatere a fraudelor. În urma selecţiei dosarelor, au fost admişi să participe la concurs 15 candidaţi din Alba, iar 8 dintre aceștia au fost declarați admiși la proba scrisă: unul pentru post de inspector superior, patru pentru posturi de inspector principal și trei pentru posturi de inspector asistent.

Candidații au fost supuși unui examen psihologic complex, o evaluare a integrității, trebuie să aibă disponibilitate la delegări și program prelungit de muncă, dar și condiție fizică și psihică corespunzătoare efortului fizic și intelectual prelungit.

Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice specifice de execuție de inspector antifraudă clasa I gradul profesional superior trebuie să fie de 9 ani,  pentru inspector antifraudă clasa I gradul profesional principal de 5 ani, iar pentru inspector antifraudă clasa I gradul profesional asistent de 1 an.

În 29 martie, ANAF organizează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi de inspectori antifraudă de gradele profesionale superior, principal, asistent şi debutant, în cadrul Direcţiilor regionale. Pentru zona Sibiu, la care este arondat şi judeţul Alba, sunt disponibile 73 de posturi în cele 11 servicii subordonate.

Citeşte AICI mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax