Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

REZULTATE FINALE concurs ANTIFRAUDĂ, sesiunea octombrie: Doar doi candidaţi au trecut de ultima probă pentru posturile din Alba Iulia

Publicat

finante, cladire finante Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat rezultatele finale ale concursului din octombrie, în urma probei interviului susținut de candidați, pentru ocuparea a 355 posturi la Direcţia generală antifraudă fiscală. Interviul a avut loc în perioada 13 – 17 octombrie, la sediul Direcției Generale de Integritate din cadrul ANAF. Patru din 12 candidaţi pentru posturi cu locaţia în Alba Iulia au obţinut punctaje de admitere la testul grilă, iar în urma interviului susținut doar doi candidați au fost admiși. Este vorba de Mihai Nemeș care a susținut probele pentru postul de inspector antifraudă debutant  şi Adela Andreea Polgar pentru inspector antifraudă asistent.

Au fost scoase la concurs trei posturi la Direcţia de combatere fraudelor – punctul de lucru din Alba Iulia. Este vorba despre un post de inspector antifraudă debutant, unul de inspector asistent şi unul de inspector superior.

Concursul a fost organizat de ANAF pentru ocuparea a 355 posturi la Direcția Generală Antifraudă Fiscală. Dintre acestea, 71 de posturi sunt în cadrul Direcției de combatere a fraudelor.

În urma probesi scrise susținute la începutul lunii octombrie patru candidați au fost admiși pentru susținerea interviului: Mihai Nemeş (inspector antifraudă debutant), Ioan Pantea (inspector antifraudă debutant), Adela Andreea Polgar (inspector antifraudă asistent), Simona Hirtea (inspector antifraudă asistent).

După susținerea interviului pentru psosturile cu locația din Alba Iulia doar doi candidați au fost admiși: Mihai Nemeş (inspector antifraudă debutant) și Adela Andreea Polgar (inspector antifraudă asistent)

Ceilalţi candidaţi care au participat la concurs sunt: Alexandra Iuliana Bungărdean, Bogdan Laurenţiu Păcurar, Elena Maria Muntea – pentru inspectori debutanţi; Lucian Mihai Pop, Loredana Rus, Aurelia Mara Mihăiesc, Victoria Mătarîngă, Emilia Florina Lorincz – pentru inspectori asistenţi.

AICI rezultatele.

Candidații au avut de trecut prin trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, interviul. Proba scrisă, din 4 octombrie, a constat în rezolvarea unor teste-grilă pentru testarea cunoştinţelor teoretice necesare ocupării funcţiilor publice.

Pentru proba scrisă a concursului, punctajul este de maximum 100 de puncte. Au fost declaraţi admisi candidatii care au obţinut minimum 50 de puncte, în cazul concursurilor organizate pentru ocuparea funcţiilor publice de executie şi minimum 70 de puncte, în cazul concursurilor organizate pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere.

Reamintim că ANAF a mai organizat alte patru concursuri pentru astfel de posturi, unul în octombrie 2013 şi celelalte în lunile martie şi mai 2014.

Vezi Rezultate concursului pe posturi la ANTIFRAUDĂ din martie 2014: Candidaţii din Alba care au promovat examenul. Vor activa la Direcţia de Combatere a Fraudelor

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax