Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate negative pentru 170 de cadre medicale din Alba Iulia și Blaj, testate pentru coronavirus. Precizări de la DSP Alba

Publicat

120 de cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia și aproximativ 50 de cadre medicale de la Spitalul Municipal din Blaj au fost testate pentru coronavirus până miercuri, 1 aprilie. Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, toate rezultatele sunt negative.

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, testarea cadrelor medicale va continua și la celelalte spitale din județ.

Reamintim faptul că miercuri seara autoritățile naționale, prin Grupul de Comunicare Strategică, au anunțat două persoane infectate cu coronavirus în Alba, din personalul auxiliar. Șeful DSP Alba, Alexandru Sinea, a transmis că informația furnizată de Grupul de Comunicare Strategică, singura instituție care comunică știri oficiale legate de COVID, este ERONATĂ.

Vezi și UPDATE: Șeful DSP Alba contrazice anunțul oficial cu privire la două cadre medicale din Alba, INFECTATE cu coronavirus

Tot pe 1 aprilie, DSP Alba a depășit cifra de 400 de teste COVID 19 efectuate în Laboratorul propriu, de la punerea în funcțiune a liniei Real Time PCR, pe care instituția a primit-o în comodat de la USAMV CJ.

Citește și DSP Alba ajunge de astăzi la peste 400 de teste pentru coronavirus. Anunțul directorului instituției

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. O persoana

    joi, 02.04.2020 at 12:27

    Cadre medicale nu sunt doar in spitale. Mai sunt si altele care iau contact cu persoane potential infectate. Acestea ar trebui sa astepte…alta pandemie?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax