Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate notabile pentru sportivii clubului Top Dance 2007, la competiții din Vâlcea și Baia Mare

Publicat

TOP dance

Reprezentanţi ai Clubului Top Dance 2007 din Alba au reuşit să obțină rezultate bune la Cupa Vâlcea și Cupa Prodance, desfășurate în perioada 13-14 octombrie, la Vâlcea respectiv Baia Mare.

Orașul Vâlcea a găzduit sâmbătă, 13 octombrie, cea de-a XIV a ediție a competiției Cupa Vâlcea. Concursul s-a desfășurat sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a strâns la start peste 150 de perechi.

Clubul Top Dance 2007 a fost reprezentat de următoarele perechi:

  • Janis Fejer – Denisa Simon locul I, 12-15 ani;
  • Alex Oltean – Tania Gaban – locul I, 16-34 ani;
  • Casian Cioaza – Luisa Oltean – loc IV, 6-11 ani.

Tot în weekend, orașul Baia Mare a organizat duminică, 14 octombrie, Cupa Prodance. În cadrul acestei competiții, Clubul Top Dance 2007, se mândrește cu următoarele rezultate, obținute de perechea Daniel Opricean – Iadira Nandrea – locul II-cls D, locul III- Open Basic Latino, locul IV – Open Basic Standard.

„Mă bucur foarte tare pentru acest start în sezon competițional, de toamnă. Un început de sezon, așa cum mă așteptam, extrem de puternic și de dificil pentru noi. Pregătirea și dezvoltarea continuă sunt principalele noastre repere! Suntem fericiți de reușitele noastre și sperăm ca fiecare concurs să ne găsească pregătiți să oferim o evoluție cât mai bună pe ringul de dans și rezultate cât mai frumoase. Mă bucur, pentru că de fiecare dată reușim să reprezentăm, cu success, județul Alba, la toate comepetițiile naționale! Felicitări copii și părinți minunați”, a spus antrenorul Alin Rosa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax