Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATELE finale ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2020. Notele pe facultăți și LISTELE definitive cu candidații admiși

Publicat

Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București a publicat rezultatele finale la admiterea din acest an.

AICI REZULTATE ADMITERE 2021 ACADEMIA de Poliție. LISTELE cu notele înainte de contestații

Media minimă de admitere nu poate fi mai mică de 5.

Citește și ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2021: Înscrieri, calendar, condiții, probe, documente, taxe

În total, sunt 588 de locuri disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție, din care 100 cu taxă (Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative /Drept/ învățământ la distanță). La Facultatea de Poliție sunt disponibile 50 de locuri pentru IGPR și alte 34 la fără frecvență. La Facultatea de Poliție de Frontieră, sunt 23 de locuri.

Vezi AICI: ADMITERE MAI 2021: ÎNSCRIERI la şcolile de agenţi de POLIȚIE şi subofiţeri jandarmi, pompieri. LOCURI, CALENDAR, condiții

Candidaților li s-a alocat un cod unic de identificare, iar listele cu rezultate sunt anonomizate.

LISTA rezultate finale candidați admiși

LISTA rezultate finale candidați respinși.

Potrivit reprezentanților Academiei, candidatii declarati ”admis” se vor prezenta marți, 29 septembrie 2020, la sediul Academiei de Politie avand asupra lor:

– carte de identitate –original şi copie

– certificat de naştere – copie

– diploma de bacalaureat – original

– foaia matricolă – original

– fotografie color 9/12- 1 bucăţi

– card de sanatate,negaţie scrisă de la medicul de familie (pentru scoaterea din evidenţă) si o copie dupa fisa medicala/adeverinta eliberata de medicul de familie cu afectiune medicale cu care este in evidenta

– prosop ( 2 buc)

– Lenjerie de corp, ciorapi bumbac, papuci, pijama

– 3 tricouri bleumarin neinscriptionate

– echipament sportiv (tricouri, şort, trening, sapca, pantofi de sport)

– obiecte pentru igiena personală, dezinfectant, servetele dezinfectante

– ustensile pentru întreţinerea încălţămintei ( crema de ghete culoare neagra, perie)

– 4 umeraşe

– 4 caiete matematica şi ustensile de scris

– 1 dosar plic

– dovada achitarii studiilor universitare de licenta in regim bugetat/dovada ca a inceput sa achite cf.art.120 alin.4 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la studii universitare de licenţă, în facultăţile Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 2020 : ”Totodată, pentru a fi înmatriculaţi în anul I de studii, candidaţii declaraţi ”admis”, cu excepţia celor care au absolvit studiile liceale în anul participării la concursul de admitere, trebuie să depună la secretariatul facultăţii la care au concurat, odată cu cererea de înmatriculare, dovada achitării, integral sau parţial, a contravalorii studiilor superioare de lungă durată, studiilor universitare de licenţă sau echivalente acestora, în situaţia în care au beneficiat gratuit de şcolarizare în cadrul unui astfel de program de studii universitare finanţate de la bugetul de stat sau, după caz, o declaraţie din care să rezulte că nu au beneficiat de subvenţie de la bugetul de stat pentru un alt program de studii universitare de licenţă sau echivalent ”

Candidatii declarati ”admis” se vor prezenta la Punctul control acces situat spre DN1 in urmatorul interval orar, pentru a evita aglomerarea si pentru a respecta regulile de distantare fizica:

07.30-08.00- Facultatea de Politie de Frontiera

08.00-08.30- Facultatea de Politie

08.30-09.00- ANP

09.00-09.30- FSJA ( Drept) literele A-I

09.30-10.00- FSJA ( Drept) literele J-P

10.00-10.30- FSJA (Drept) literele R-Z

10.30-11.00- Facultatea de Jandarmi

Candidatii declarati ”admis” la Facultatea de Pompieri se vor prezenta la sediul Facultatii din sos.Morarilor nr.3 sector 2, Bucuresti in intervalul ora 09.00-11.00.

Purtarea măștii este obligatorie.

Fiecare candidat declarat ”admis” va prezenta chestionarul pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 completat, exceptând secțiunile Temperatură și Data/Semnătură.

Candidatii declarati ”admis”, care se afla in una din urmatoarele situatii, NU se prezinta la unitate si anunta despre acest lucru la numarul de telefon 021.317.55.23:

– atunci cand exista contact cu o persoana Covid pozitiv, caz in care transmite adeverinta de la DSP privind carantinarea

– are simptome respiratorii care pot ridica suspiciunea de infectie cu SARS COV 2, situatie in care sunteti obligati sa transmiteti adeverinta medicala privind necesitatea izolarii la domiciliu (de la medicul de familie) sau test COVID negativ.

În perioada 29.09 -23.10.2020- studenții Anului I vor rămâne în permanență în spațiul universitar. Nu sunt permise invoirile si vizitele.

Reamintim că 1 septembrie candidaţii au susţinut probele scrise, după ce au trecut de etapa eliminatorie de verificare a aptitudinilor fizice.

Vezi și REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2020: Notele candidaților, înainte de contestații. LISTELE provizorii

Apoi a fost examinarea medicală, eliminatorie.

Potrivit calendarului anunțat, examinarea medicală a fost programată, pe zile, în perioada 8 – 24 septembrie 2020, potrivit prevederilor Ordinului MAI nr. 105/2020, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba scrisă.

Academia de Poliție a afișat, la finalul fiecărei zile, situația candidaților care au finalizat examinarea medicală, succesiv, până la completarea numărului de locuri scoase la concursul de admitere.

Vezi și REZULTATE ADMITERE Academia de Poliție 2020: LISTELE cu candidații care au trecut de examinarea medicală. CALENDAR

Sunt declarați admiși candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.

Durata studiilor de licenţă pentru învăţământul universitar din domeniul ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică este de 3 sau 4 ani, în funcție de arma sau serviciul şi specialitatea.

VEZI AICI: Admitere Academia de Poliție 2021. Înscriere, calendar examene

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax