Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Riscă ani grei de pușcărie pentru 15 pachete de țigări. Minor din Alba Iulia trimis în judecată pentru tâlharie

Publicat

decizie instanta

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Alba Iulia, care ar fi intrat într-un magazin din oraș și ar fi furat 15 pachete de țigări agresând vânzătoarea, a ajuns în fața judecătorilor.

Acuzația de tâlhărie calificată este adusă față de tânărul de 16 ani care la data de 13 martie, în jurul orei 14.00, ar fi intrat într-un magazin din Alba Iulia, a agresat-o pe vânzătoare şi a sustras 15 pachete de ţigări, în valoare de 250 lei.

După ce a fost reținut de polițiștii din cadrul IPJ Alba la data de 15 martie, el a fost adus în fața procurorilor pentru întocmirea dosarului penal.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul de 16 ani este bănuit şi de comiterea unui furt dintr-un local public din Alba Iulia, faptă sesizată poliţiei la data de 9 martie.

Acum dosarul se află pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, unde este acuzat de tâlhărie calificată, acuzație care îi poate aduce între 3 și 10 ani de închisoare cu executare. Momentan dosarul se află la stadiul de fond urmând ca pe viitor judecătorii să ofere o sentință pe baza acuzațiilor aduse de către procurori.

Precizăm ca până la sentința oferită în acest caz suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Citește și: Tânăr de 16 ani din Alba Iulia, reținut pentru tâlhărie. A agresat o vânzătoare şi furt 15 pachete de ţigări

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax