Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Rocadă între PSD și PNL, la șefia UM Cugir: Secretarul PSD Cugir, Mircea Simu, numit în funcția de director al companiei

Publicat

PNL și PSD Alba au făcut o rocadă pentru funcția de director al Uzinei Mecanice Cugir. Mai exact, Marin Morariu care are susținerea liberalilor a fost înlocuit cu secretarul PSD Cugir, Mircea Simu. 

Numirea lui Mircea Simu în funcția de director al Uzinei Mecanice Cugir a fost confirmată pentru alba24.ro, de către președintele PSD Cugir, Mircea Trifan. 

”Fiind într-o alianță nu au fost probleme”, a precizat Mircea Trifan, referindu-se la alianța de la nivel național între PSD și PNL, Mircea Trifan fiind și în consiliul de adminsitrație al Uzinei Mecanice.

Numirea lui Simu în funcție de director vine la scurt timp după ce angajații Uzinei au ieșit în stradă, în grevă, timp de aproape 2 săptămâni, fiind nemulțumiți de salariile pe care le primesc.

CITEȘTE ȘI: VIDEO REPORTAJ: Ziua în care Cugirul a explodat. Fluturașii de salarii, scânteia protestelor de la cele două fabrici de armament

De asemenea, voci din PSD mai susțin că în interiorul partidului ar fi fost o serie de nemulțumiri după ce social democrații și-ar fi atribuit la negocieri, alte posturi într-o altă companie din județ și ar fi lăsat posturi pentru liberali la UM Cugir.

Totuși, fostul director, Marin Morariu, rămâne într-o funcție de conducere, ca director de dezoltare, iar mandatul lui Simu este doar pe patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Numirea s-a făcut de către consiliul de administrație al uzinei: mai multe CV-uri au fost analizate, iar apoi s-a votat noul director.

CV Mircea Simu

Mircea Simu este la al treilea mandat de consilier local Cugir, din partea PSD. Potrivit declarației de interse este secretar al PSD Cugir. Potrivit declarației de avere din 2021, de la Fabrica de Arme Cugir, acesta a câștigat într-un an, ca șef serviciu calitate, 58.995 lei și 9.492 din indemnizația de consilier local.

Pe lângă industria de apărare, un alt domeniu în care activat Mircea Simu este, potrivit CV-ului, la primăria orașului ca și consilier juridic, dar și responsabil de relații publice.

La UM Cugir a mai activat ca muncitor lăcătuș din 1979, din 1987 subinginer șef atelier montaj.

De asemenea în CV mai este mențiunea că între anii 1999 și 2005 a fost redactor șef al radioului Radio Vest Cugir.

sursă foto: arhiva alba24.ro, Facebook, Mircea Simu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    duminică, 06.03.2022 at 10:55

    Vechea METODA : Exact ca ROCADA intre PNL- Actualul Premier General Nicolae MA-Ciuca,din partea PNL, cu Viitorul ( daca mai APUCA Asta ! ) din partea PSD-ului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Aloooo

    duminică, 06.03.2022 at 11:02

    Bunnnn ! Sef nou, dar cu salariile amaritilor cum ramine ? Aceleasi ?

  3. pilu

    duminică, 06.03.2022 at 13:27

    Aţi înlocuit tusea cu junghiul ! Ăsta are expertiză de consilier local. Aşa că poate fi pus în orice funcţie, deşteptare intelectului s-a făcut la cote nebănuite. Ca şi la guvernanţi, care dau legi peste legi fără să ştie despre ce e vorba, că nu prea pricep nimic. Ţară de neputincioşi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax