Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Românii au luat cu asalt contul de Facebook al cancelarului Austriei. Ce mesaje a citit joi dimineață, Karl Nehammer

Publicat

Mai mult de 1.000 de români au postat mesaje pe pagina de Facebook a cancelarului austriac Karl Nehammer, după anunțul acestuia pe tema aderării României la Spațiul Schengen.

Unii dintre români tratează cu umor situația, dar alții aduc în discuție probleme mai grave, cum ar fi accidentele de circulație provocate de aglomerația din vămi.

De asemenea, în același ton cu românii comentează și mulți austrieci.

Citește și: Cancelarul Nehammer spune NU aderării României la Schengen. Deputat PNL: Austria este un hub al serviciilor secrete ale Moscovei

Mesaje: 

Când Kremlinul îți face agenda, cauți să găsești și nod în papură să îți motivezi ineptiile. Sper ca România și Bulgaria să își folosească dreptul de veto împotriva tuturor intereselor Austriei.

Domnule Nehammer, în Germania a fost organizată o lovitură de stat, dar România nu este inclusă în Schengen. Acesta este umor de șnițel vienez!

D-le cancelar al Austriei, cred că ar trebui să-ți schimbi pozitia față de România. România va primit cu toate firmele din tara voastră, va permis, în urma unor contracte care nu știm cât de avantajoase au fost pentru statul român, să ne tăiați pădurile, să ne extrageți petrolul, va dat cele mai bune bănci și multe altele. Romanii v-au considerat prieteni iar voi ne tratați că pe sclavi. Cred că și dacă ne dați acordul, România ar trebui să-și reconsidere atitudinea față de voi și companiile voastre. Romanii sunt răbdători până la un punct, apoi …

Sper ca politia de frontiera și vameșii de la punctele de frontiera din zonele de ieșire din România spre Europa sa își facă meseria verificand cu răbdare și calm toate camioanele ce părăsesc România …indiferent de durata întârzierilor și rândurile la punctele de frontiera.

O altă operațiune a Rusiei în adâncul UE.

Dragă cancelare,

Azi la Nădlac a avut loc un accident mare de camion. Toți acești șoferi trebuie să aștepte chiar și 24 de ore doar pentru că se comportă complet aroganți în privința extinderii Schengen.

Ar trebui să vezi ce părere au cetățeni Austriei despre decizia ta, noi am văzut Ei sunt alături de România. Prin ce faci îți faci doar rău. Sper să pierzi următoarele alegeri pentru atitudinea ta sfidătoare fața de România și de UE.

Reacția românilor vine după ce acesta a declarat că Ministerul de Interne din țara sa vrea un nou calendar de aderare la Spațiul Schengen pentru România și Bulgaria, abia în primăvară.

Declarația a fost făcută după o întâlnire cu șeful popularilor din Parlamentul European, Manfred Weber.

Karl Nehammer, a evitat să spună direct miercuri seară, că țara sa va vota împotriva aderării României la Schengen la Consiliul JAI de joi.

Dar a refuzat și întrebările pe acest subiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    joi, 08.12.2022 at 14:00

    ” MAI mult de o mie de romani ” INDOBITOCITI de Catre PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax