Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Românii au plătit în avans, peste 1,5 milioane de euro pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X

Publicat

Românii au plătit integral, în avans, peste 1,5 milioane de euro pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X. Precomenzile au fost înregistrate în doar trei zile pe platforma unui retailer online, iar telefoanele producătorului american Apple vor fi livrate către primii clienţi din România începând cu 6 noiembrie.

Cel mai aşteptat telefon al anului, iPhone X, este disponibil la precomandă în oferta Quickmobile de vineri dimineaţă. În doar trei zile de la startul precomenzilor, retailerul a înregistrat 1.200 de precomenzi pentru noul vârf de gamă al producătorului american Apple.

Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X costă între 5.299 lei și 6.099 lei, cu TVA inclus și garanție standard de 2 ani.

sursa: businessmagazin.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax