Connect with us
Publicitate

CUGIR

”Romarm” face anchetă la Fabrica de Arme din Cugir. Investigație după explozia subterană, în care a murit o femeie

Publicat

fabrica de arme

Compania Națională ”Romarm” SA a demarat investigații la filiala sa, Fabrica de Arme Cugir, au declarat pentru Alba24, surse din cadrul companiei. Verificările au plecat de la incidentul petrecut în urmă cu o lună, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața într-un tunel subteran de testare a muniției însă verificările ar viza și alte aspecte. 

Accidentul a atras atenția, se pare, asupra condițiilor de muncă de acolo, dar a deschis discuția și asupra unor grupuri de interese care gravitează în jurul fabricii. De altfel, în control la fabrică s-a aflat și Curtea de Conturi, într-o verificare prezentată ca fiind ”de rutină”. În realitate, verificările au fost mult mai extinse.

Investigația ”Romarm” a început imediat după producerea exploziei din poligonul subteran, dar rezultate concrete nu au fost încă făcute publice. ”Vom avea concluziile cât de curând” a declarat un reprezentant al Companiei.

Reamintim că o femeie și-a pierdut viața în urmă cu o lună, într-un poligon subteran de testare a muniției, după o explozie. Pereții fono-izolați cu carton și pulberile în suspensie sunt doar două dintre aspectele care au ”scăpat” public cu acest prilej, care arată condițiile de lucru ale angajaților de la Cugir.

Poliția Cugir a deschis un dosar penal cu privire la moartea femeii, dar concluziile vor fi greu de tras având în vedere caracterul ”special” al firmei investigate.

Citește și: FOTO-VIDEO: EXPLOZIE de muniție și INCENDIU la un depozit al Fabricii de Arme din Cugir. O persoană DECEDATĂ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax