Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Rotary Club Aiud, prezent la conferinţa districtuală de la Timişoara. Moment artistic susţinut de ansamblul folcloric „Doina Aiudului”

Publicat

Rotary Club Aiud a reprezentat municipiul şi judeţul Alba la Conferinţa districtuală Rotary 2014, care a avut loc la Timişoara, în perioada 15 – 18 mai. Unul dintre momentele apreciate de participanţi a fost prezenţa pe scenă a ansamblului folcloric „Doina Aiudului”.

Cei aproximativ 250 de rotarieni prezenţi la eveniment au avut ocazia de a savura impresionanta colecţie de dansuri populare tradiţionale din toate zonele ţării, pe care tinerii artişti aiudeni le-au pregătit, vineri seara, sub egida „Zilei tradiţiilor şi a portului popular”.

Prin grija preşedintelui clubului, Mihai Horaţiu Josan, la manifestările artistice dedicate acestei conferinţe, unul din momentele de excepţie l-a constituit prezenţa pe scenă a ansamblului folcloric „Doina Aiudului”.

Conferinţa districtuală Rotary 2014 a celebrat aniversarea celor 85 de ani de la înființarea primelor cluburi Rotary din România (București și Timișoara) și 20 de ani de reînființarea Rotary la Timișoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax