Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rotiri de cadre la vârful poliției din județul Alba. Comisarul Mihai Rus, interimar la conducerea IPJ

Publicat

Schimbări la vârful conducerii IPJ Alba. Mihai Rus a fost desemnat ca interimar, în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

În data de 6 octombrie a expirat mandatul de interimar a lui Sorin Ioan Cioancă, și în locul său a fost desemnat să preia atribuțiile comisarul Mihai Rus.

În data de 11 septembrie a fost organizat și un concurs pentru postul de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, dar nici unul dintre cei trei candidați care s-au înscris în cursă nu au promovat examenul.

Surse din cadrul instituției au declarat pentru Alba24 că la examenul din data de 11 septembrie s-au prezentat doar doi dintre cei trei: Ioan – Sorin Cioancă și Florin Dogaru, Mihai Rus renunțând.

Nici unul dintre cei doi comisari șefi care au participat la concurs nu au obținut însă nota 7.

CITEȘTE ȘI: Concurs fără câștigător pentru postul de șef al Poliției Județului Alba. Unul nu s-a prezentat, doi nu au promovat

Mihai Rus nu se află pentru prima dată la conducerea IPJ Alba, el a ocupat această funcție și în perioada aprilie-septembrie a anului 2017, dar și în perioada aprilie- septembrie 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Oniga

    sâmbătă, 24.11.2018 at 10:19

    Dl . comisar Dogaru Florin este remarcapibil si întrunește toate calitățile intelectuale, morale si posedă o bogata cultura interdisciplinară . Este regretabil ca si in acest domeniu la fel ca in toate celelalte ,numirile se fac pe baza unor principii politice. Probabil se tine vacant postul pentru un comisar cu interferente politice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax