Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rusia avertizează SUA: Transporturile către Ucraina vor fi considerate ”ținte legitime”. VIDEO: Cum sunt atacate tancurile rusești

Publicat

Rusia a avertizat SUA asupra consecinţelor transferului de arme către Ucraina , iar convoaiele cu arme destinate luptătorilor ucraineni vor fi considerate „ţinte legitime”, a declarat, citat de agenţia rusă Interfax, ministrul adjunct de Externe al Federaţiei Ruse, Serghei Riabkov.

Riabkov a spus sâmbătă la televiziunea de stat că Rusia a avertizat SUA că pomparea armelor dintr-un număr de țări nu este doar o mișcare periculoasă, ci este o acțiune care face din acele convoaie ținte legitime.

  • „Nu există niciun fel de consultare sau proces de negociere cu Statele Unite în privinţa Ucrainei. Am avertizat Statele Unite că transporturile de arme, orchestrate de ei (americani) prin intermediul altor state nu reprezintă doar o mişcare periculoasă, dar e o acţiune care transformă acele convoaie în ţinte legitime. I-am avertizat asupra consecinţelor unui transfer nesăbuit în Ucraina de arme precum sisteme portabile antiaeriene ori antitanc şi aşa mai departe” – Riabkov.

Reamintim că livrările de arme letale către Ucraina dinspre statele occidentale se face inclusiv prin România. Până la acest moment, Bucureștiului nu a anunțat public livrarea de arme letale către Ucraina.

Între timp, au apărut noi imagini ale atacurilor asupra convoaielor rusești. USA Today a publicat un video în urmă cu câteva ore, în care este surprins un asemenea atac. Un alt video, cu multe explicații, a fost postat de WarLeaks – Military Blog.

YouTube video

YouTube video

Fost coleg al lui Putin, dezvăluiri de la academia KGB: A fost declarat INAPT. Nu reușea să evalueze impactul deciziilor proprii

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax