Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Trafic infernal la intrarea în Alba Iulia. Lucrările de reparație a podului de peste Mureș vor dura cel puțin două luni

Publicat

YouTube video

Răbdare și nervi de fier, cu asta trebuie să se înarmeze șoferii și călătorii care vor trece pe podul de peste Mureș, în următoarele două luni. De vineri noaptea au început lucrările de reparație a podului.  Mai exact, vor fi înlocuite rosturile de dilatație, care au cedat sub traficul greu și se va repara carosabilul.

Sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 10.00, coloana de mașini se întindea de la gara CFR, spre ieșirea din Alba Iulia către Sebeș. Traficul se desfășura alternativ, pe un singur sens, iar poliția era la fața locului pentru a dirija coloana de mașini. 

trafic alba2

CITEȘTE ȘI: Rute alternative pentru evitarea blocajelor în trafic de la intrarea în Alba Iulia. Variantele care ocolesc podul de peste Mureș

Potrivit IPJ Alba, lucrările vor dura două luni și se vor desfășura pe timp de noapte.  Pe timpul efectuării lucrărilor, traficul va fi dirijat alternativ, prin utilizarea instalațiilor de semaforizare care vor fi amplasate la cele două capete ale podului. 

YouTube video

Pe timp de zi, zona grevată de lucrări va fi acoperită cu un dispozitiv de tip „placă”, ce va proteja locul de intervenție, astfel fiind asigurată planeitatea drumului public și facilitând circulația în ambele sensuri.

CITEȘTE ȘI: De ASTĂZI: Încep lucrările de REPARAȚII pe PODUL peste Mureș, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. RESTRICȚIILE de circulație

Vezi și

Activitățile ocazionate de aceste intervenții se vor realiza, de luni până vineri, doar în intervalul orar 20.00 – 7.00, iar în zilele de sâmbătă între orele 18.00 și 10.00, respectiv duminica între orele 19.00 și 7.00.

YouTube video

Oricum, pe ruta Sebeș – Alba Iulia și viceversa traficul rutier se desfășură cu greutate și fără lucrări de reparație. Unii conducători auto, dar și persoane care fac naveta zilnic între cele două localități, ajung să stea blocați în trafic chiar și două ore. 

trafic partos

Acum, conducătorii auto își vor testa la maxim nervii în trafic. Sâmbătă, mulți dintre cei prezenți în coloana de mașini au preferat să întoarcă înainte de pod și să aleagă o variantă ocolitoare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax