Connect with us
Publicitate

Uncategorized

S-a ales cu dosar penal pentru că a condus o mașină radiată și fără permis. Un bărbat de 48 de ani din județul Mureș este cercetat de polițiști

Publicat

pol

Un bărbat de 48 de ani din județul Mureș s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii din Alba Iulia l-au prins conducând cu permisul de conducere suspendat. În plus, mașina bărbatului, care avea plăcuțe de înmatriculare pe Ungaria, era radiată.

Duminică la ora 21.30, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de C.C., de 48 de ani, din Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureș.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere retras, iar autoturismul pe care-l conducea, având plăcuţe de înmatriculare de Ungaria, era radiat din circulaţie din data 14.12.2012.

Faţă de C.C. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax