Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-a confirmat! Mircea Hava candidează la europarlamentare. S-a înscris deja pe listele PNL

Publicat

hava

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că printre candidaţii înscrişi pentru listele partidului la alegerile europarlamentare se află primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava, Dan Motreanu, tot din Alba Iulia,  Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu.

„A început înscrierea pe liste. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi”, a spus Orban, la Realitatea TV.

Citește și Care pe care, după europarlamentare! ”Moștenitorii” din PNL ai lui Hava și calculele celorlalți, pentru Primăria Alba Iulia

Întrebat dacă există până acum candidaturi clare, Ludovic Orban i-a enumerat pe primarul Albei Iulia, Mircea Hava, pe Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, subliniind că decizia este a Biroului Naţional al partidului în baza unui set de criterii stabilite.

Orban a afirmat că mulţi colegi i-au cerut să candideze. „Eu sunt desemnat candidat oficial al partidului la funcţia de prim-ministru şi mă pregătesc cu seriozitate şi meticulozitate”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă Crin Antonescu şi Vasile Blaga ar putea fi candidaţi la europarlamentare, Orban a răspuns că aceştia vor fi candidaţi în măsura în care doresc. „Voi afla dacă vor dori să candideze până la 1 octombrie”, a spus Orban. El a subliniat că o candidatură la europarlamentare a lui Vasile Blaga ar fi una „puternică”, pe care o priveşte cu „ochi buni”.

Întrebat dacă primele trei nume pe lista europarlamentare vor fi Ludovic Orban, Crin Antonescu şi Vasile Blaga, liderul PNL a spus: „Nu ar fi rău, dar nu pot să dau răspunsul la această întrebare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Albaiulian

    joi, 06.09.2018 at 08:59

    Uraaaaaaaaaa

  2. Vidra

    joi, 06.09.2018 at 09:55

    Daaaaa! Sa candideze! Poate avem si norocul sa scapam de el, macar in felul asta.

  3. pilu

    joi, 06.09.2018 at 16:57

    Dat dracu Stalin asta. Vrea sa se retraga cu pensie de europarlamentar. Si-ar construi si el o casuta, ca baraca in care sta s-a cam coscovit. Succesuri papasa !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax