Connect with us
Publicitate

BLAJ

S-a oprit într-o mașină parcată, după o urmărire ca în filme. De ce fugea de polițiști un șofer din Crăciunelu de Jos

Publicat

sirena politia

Un tânăr care nu a oprit în trafic, pe raza comunei Crăciunelu de Jos a fost urmărit de polițiști și prins după ce a lovit cu mașina un autoturism parcat. Tânărul nu avea permis și era și băut. Polițiștii au constatat că mașina îi fusese încredințată de un prieten care știa că nu are permis.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Crăciunelul de Jos, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr. Șoferul a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui.

Autoturismul a fost găsit abandonat, pe strada Mihai Eminescu din comună, după ce șoferul acestuia a pierdut controlul asupra lui și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Ulterior, polițiștii au identificat persoana care l-a condus, un tânăr de 20 de ani, din comuna Ciugud, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au stabilit că mașina îi fusese încredințată tânărului, pentru a fi condusă pe drumurile publice, de către un tânăr de 19 ani, din comuna Vințu de Jos, cu toate că știa că prietenul său nu are permis de conducere.

Față de conducătorul auto, care a încercat scape de controlul polițiștilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de tânărul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui autovehicul către o persoană pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax