Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-a redeschis ARSENAL PARK. Ce distracții puteți experimenta în cel mai mare parc tematic din România

Publicat

Cel mai mare parc tematic din România, Arsenal Park, propune o nouă serie de aventuri. Parcul s-a redeschis de la 1 aprilie.

Arsenal Park – ceam mai lungă tiroliană din România

Traseele la înălțimi de până la 15 metri, sărituri în gol de la 30 metri sau tiroliană pe o lungime de 607 de metri sunt câteva exemple de distracții pe care le puteți experimenta în noul sezon de aventură de la Arsenal Park.

Cele 88 de hectare sunt deschise plimbărilor, atât cu bicicleta, care poate fi închiriată, cât și pe jos sau cu un jeep wrangler go kart.

„Pentru momentele în care energia pare că se sfârșește, gustul proaspăt al preparatelor restaurantului se întinde cât vezi cu ochii” au transmis reprezentanții Parcului.

CITEȘTE ȘI: Foto/Video: ARSENAL PARK, ”Unitatea Militară Antistres” din Transilvania. Vacanță în stil cazon printre tancuri și piscine

Pe lângă distracțiile de pe timpul zilei, vă puteți petrece seara chiar în Arsenal Park, fosta unitate militară având locuri disponibile pentru cazare.

Pentru vacanțe, pachetele de cinci și de șapte nopți pot fi achiziționate și cu tichete de vacanță, cu demipensiune și activități incluse.

Copiii se bucură de un cadru special gândit pentru a le încuraja creativitatea, în timp ce părinții au spații dedicate pentru momentele de relaxare, în apropiere.

Vizitele încep de la 11:00, iar ultima intrare se face la 16:00, în luna aprilie.

Pentru mai multe detalii despre activitățile disponibile, program și tarife de cazare, puteți accesa site-ul parcului sau puteți suna la: 0799108391

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax