Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a stins din viaţă actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu, în urma unui infarct. Avea 55 de ani

Publicat

ioan gyuri pascu Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Capitală. Fostul membru al grupului „Divertis” a suferit un infarct. Avea 55 de ani.

Medicii au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră, însă eforturile s-au dovedit a fi inutile. Ioan Gyuri Pascu avea probleme cardiace.

Gyuri Pascu a ramas in memoria spectatorilor si telespectatorilor atat prin muzica sa, cat si prin scenetele in care a jucat alaturi de grupul Divertis, promotorul unui umor de buna calitate.

Gyuri Pascu, nascut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician si actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987.

S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A cantat impreuna cu grupurile The Blue Workers, Pacific.

A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numara „Mixed grill” (1993), „Masina cu jazzolina” (1994) si „Ganduri nevinovate” (1997).

 

https://www.youtube.com/watch?v=s1tcVDJR5pA

surse: realitatea.net, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax