Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-au cunoscut pe TikTok, dar la scurt timp au intervenit magistrații din Alba Iulia. De ce s-a speriat o femeie de noul iubit

Publicat

Relațiile formate pe rețelele sociale nu mai sunt o noutate de ani buni. Dacă unele dintre ele se pot transforma într-o relație serioasă, altele se pot încheia la poliție, sau chiar în fața judecătorilor. 

Este și cazul unei femei din Alba Iulia care a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele unui bărbat pe care l-a cunoscut pe TikTok.

Cererea a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Alba Iulia, iar vineri, 3 februarie a fost dată o decizie în acest caz. 

Motivarea instanței a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul Consiliului Superior al Magistraturii, rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, femeia a fost cea care a cerut emiterea unui ordin de protecție după ce bărbatul a devenit violent verbal, dar și fizic.

”Întrebată ce poate preciza despre faptele reclamante, reclamanta a arătat că la data de 27 ianuarie 2023, pârâtul, cu care are o relaţie de aproximativ 3 săptămâni, cu care a locuit împreună în Alba Iulia în acest interval de timp, până la data faptei, şi pe care l-a cunoscut pe TikTok, i-a adresat injurii, a îmbrâncit-o şi a ameninţat-o.

A arătat că pârâtul a fost de mai multe ori violent cu ea în acest interval de timp. Interogat cu privire la obiectul cererii, pârâtul a arătat că a fost împreună cu reclamanta la jocurile de noroc apoi a însoţit-o la spital pentru că manifesta unele probleme de sănătate.

Admite că i-a adresat cuvinte jignitoare reclamantei şi a îmbrâncit-o, arătând însă că nu a ameninţat-o pe aceasta. A mai arătat pârâtul că el este aici doar în concediu, şi că este dispus să îşi ia lucrurile şi să plece de la locuinţa comună, neopunându-se emiterii ordinului de protecţie”, se arată în motivarea instanței.

Apărătorul legal al bărbatului, avocat din cadrul baroului Alba, aprecizat ”că părţile nu au avut o relaţie de concubinaj întinsă pe o perioadă mai mare de timp, ci doar o relaţie pasageră, ce nu poate fi asimilată unei relaţii de rudenie sau concubinaj”, se mai arată în documentul citat.

În data de 3 februarie 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea femeii și au emis un ordin de protecție pe numele bărbatului.

Judecătorii au decis că pentru următoarele trei luni, bărbatului îi este interzis să se apropie de femeie, să o contacteze telefonic, scris, sau chiar cu ajutorul rețelelor sociale, modalitate prin care s-au cunoscut.

Decizia judecătorilor a fost comnunicată părților și polițiștilor de la IPJ Alba, și poate fi contestată în termen de 3 zile de la emitere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax