Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-au încheiat nominalizările pentru „Gala Voluntarilor” 2013. Câștigătorii vor fi premiați în 5 decembrie la Sala Unirii din Alba Iulia

Publicat

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarilor, celebrată în întreaga lume în data de 5 decembrie, la Alba Iulia, vor fi premiați  cei mai buni voluntari, coordonatori de voluntari și proiecte de voluntariat din județ, toate într-un cadru festiv la „Gala Voluntarilor” 2013. Evenimentul se va desfăşura la Sala Unirii, începând cu ora 18:00.

Gala Voluntarilor 2013 are rolul de a aduce voluntarii, proiectele de voluntariat şi coordonatorii de voluntari în atenția publicului larg şi a mass-mediei pentru a ridica profilul voluntariatului în judeţul Alba şi a oferi o binemeritată recunoaştere publică oamenilor minunați care îşi dăruiesc constant din timpul, energia şi abilităţile lor pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru a-şi dezvolta comunităţile.

În perioada 26-27 noiembrie s-a desfășurat preselecția nominalizarilor după urmatoarele criterii:

1. Nominalizarea este făcută de organizația pentru care aceștia au fost voluntari

2. Nominalizarea se referă la activitatea desfășurată pe durata anului 2013 până la momentul nominalizării. Proiectele pot fi încheiate sau în derulare, cu condiția ca acestea să fie suficient de avansate pentru apermite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

3. Nominalizarea a fost trimisă înainte de expirarea termenului limită

4. Nominalizarea cuprinde datele complete solicitate in formular

5. Anexe: fotografii si fise de pontaj (unde este cazul)

În perioada 29 noiembrie 2013 – 3 decembrie 2013 juriul, format din 9 membri, va avea cea mai grea sarcina, aceea de a evalua şi a nota nominalizările depuse.

În intervalul 29 noiembrie ora 10:00 – 3 decembrie 2013 ora 22:00, pe pagina de facebook a organizaţiei www.facebook.com/CentrulJudeteanDeVoluntariatAlba va exista o secțiune specială pentru ca publicul să-și voteze favoriții. Votul publicului va fi luat în considerare la nota finală. Nota finală a nominalizaților finaliști va fi realizată folosind algoritmul: 10% votul publicului și 90% nota juriului. Procentul de 10% trebuie să reunească minim 200 de voturi(like-uri), prin el urmărindu-se mai ales promovarea ideii de voluntariat și a asociațiilor participante la Gală.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax