Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-au luat la bătaie într-un bar din Aiud şi au uitat de ce a pornit conflictul. Trei bărbaţi au fost amendaţi de jandarmi cu 600 de lei

Publicat

Trei bărbaţi care au provocat un scandal într-un local din municipiul Aiud au fost sancţionaţi de jandarmi, în noaptea de joi spre vineri. Aceştia consumaseră alcool în exces şi, după ce au fost potoliţi de jandarmi, nu au fost capabili să-şi amintească motivul de la care a început cearta. 

Echipajul de jandarmi a fost chemat prin 112 la un local de pe strada Cuza Vodă din Aiud, vineri, la ora 3.10. Oamenii legii au constatat că, după ce au consumat alcool în exces, I. Raţiu (40 de ani), Simion C. (44 de ani) şi Alexandru A. (43 de ani) se înjurau şi se îmbrânceau reciproc, deranjându-i pe ceilalţi consumatori.

Cei trei se aflau în avansată stare de ebrietate şi nu au putut oferi detalii concludente asupra motivului care i-a determinat să aibă un astfel de comportament. Totuşi, din declaraţiile verbale ale martorilor, anterior scandalului, bărbaţii îşi oferiseră băutură pe rând, iar disensiunile au început în momentul în care unul dintre aceştia a refuzat “să-i mai cinstească” pe ceilalţi doi, deşi era rândul lui.

Jandarmii au acţionat pentru aplanarea incidentului şi evitat apariţia unor vătămări corporale. Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 lei.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool şi contactul cu persoane aflate în stare de ebrietate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax