Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-au pus în vânzare biletele la mega-concertul Goran Bregovic de la Cluj-Napoca şi Târgu Mureş

Publicat

După 3 ani de la ultimul concert susţinut la Cluj-Napoca, Goran Bregović se întoarce în România pentru două noi spectacole de excepţie. Concertele vor avea loc în 17 iunie, la Târgu Mureş, la Sala Polivalentă şi în data de 18 iunie la, Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Toţi cei care doresc să asculte live cele mai cunoscute piese ale îndrăgitului Goran Bregović îşi pot achiziţiona biletul începând de miercuri, 11 aprilie, de la Iulius Mall Cluj-Napoca şi de la Mureş Mall din Târgu Mureş. Preţul biletelor variază între 30 şi 120 de lei, în funcţie de zona în care este situat locul.

“Evenimentele vor fi inedite. Cei 15 muzicieni au pregătit 2 ore de muzică live şi multe surprize pentru spectatori. Suntem siguri că va fi o experienţă de neuitat pentru toţi cei care vor lua parte la aceste concerte”, a declarat Călin Zereş, director BTL, Amprenta Advertising.

Concertele sunt programate pentru zilele de 17 iunie, la Târgu Mureş şi 18 iunie la Cluj-Napoca.

Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950 la Sarajevo, în Bosnia, dintr-un tată croat şi o mamă de origine sârbă. Pe când avea doar 16 ani, Bregovic a pus bazele trupei Bijelo Dugme, care avea să devină una dintre cele mai populare formaţii rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum: „Time of the Gypsies”, „Queen Margot”, „Underground” şi „Arizona Dream”, special pentru regizorul Emir Kusturica. Creaţiile lui sunt influenţate de muzica tradiţională ţigănească, precum şi de muzica din Balcani. Fiind un compozitor de excepţie, a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesaria Evora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax