Connect with us
Publicitate

BLAJ

Sala polivalentă din Blaj va fi inaugurată la finalul lunii septembrie. Supercupă de volei și concert Voltaj

Publicat

Sala polivalentă din Blaj va fi inaugurată în cadrul unui eveniment oficial, după finalizarea lucrărilor de amenajare. Acesta va fi organizat în 30 septembrie.

Primarul Gheorghe Valentin Rotar a anunțat că ”marea inaugurare” va fi în 30 septembrie de la ora 14.00 și va include Supercupa de volei și concert Voltaj.

Este prima sală polivalentă din județul Alba. Aceasta a fost dată deja în folosință pentru antrenamente, însă acum va fi deschisă pentru public. Mai erau de finalizat lucrări de amenajare la exterior.

Lucrările la Sala Polivalentă de la Blaj au reînceput la mijlocul lunii aprilie 2021, după ce Primăria a predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația, ACI Cluj-Napoca SA.

Suprafața de joc măsoară 1.400 de metri pătrați și în tribune sunt circa 2000 de locuri, ce pot fi suplimentate, la nevoie, cu alte 750, la capetele terenului.

Vezi VIDEO: Cum arată sala polivalentă de la Blaj, finalizată 100% la interior. Dotări unice în România

Locația mai dispune de tabele de marcaj, vestiare, spații de recuperare pentru sportivi, toalete și spații pentru conferințe.

Potrivit primarului, toate facilitățile sunt cele mai moderne disponibile la nivel mondial, inclusiv suprafața de joc, care a fost adusă din SUA, fiind una profesională.

De asemenea, au fost montate 28 de camere de supraveghere, care acoperă toate zonele interioare și exterioare ale sălii.

Investiția totală este de 12 milioane de euro, reprezentând o finanțare din partea Consiliului Județean Alba și a administrației locale, în procent de 50% fiecare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax