Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Salarii ca la primării, la Inspectoratul Școlar Județean Alba. Sporuri de suprasolicitare și complexitate pentru angajați

Publicat

sediul ISJ Alba

Super salarii brute, care pot oricând rivaliza cu remunerațiile din orice primărie din județ – așa arată documentul transparenței veniturilor salariale de la instituția care ”dirijează” educația în Alba.

Pe lângă salarii de bază, mare parte dintre angajații Inspectoratului Școlar Județean Alba beneficiază și de două tipuri de sporuri: cel de suprasolicitare neuropsihică și cel de complexitate. 

Spre exemplu, salariul brut al șefului instituției este mai mare decât cel al viceprimarului de Aiud și cu 1.470 lei mai mic decât al celui din Sebeș.

Inspectorul școlar general Cornel Sandu are un salariu brut lunar de 12.830 lei. Cum se ajunge la suma respectivă lună de lună este explicat pe statul de funcții postat de IȘJ Alba pe site-ul instituției.

CITEȘTE ȘI: Salariile de la Primăria Aiud: Cât câștigă lunar bugetarii instituției. De la primarul Oana Badea la un polițist local

Salariul grilă este de 9.217 lei, la care se adaugă gradația de merit de 2.137 lei și rezultă salariul de bază de 11.354 lei, dar la acesta se adaugă un spor de suprasolicitare neuropsihică. În acest fel, brutul este de 12.830 de lei.

Vezi AICI lista veniturilor salariale de la IȘJ Alba

Inspectorul adjunct al instituției figurează cu un salariu brut de 12.051 lei.

Următorii pe listă sunt inspectorii, dar la ei sporul de suprasolicitare neuropsihică este mai mic decât la cei doi șefi. Un inspector cu normă întreagă câștigă 11.687 lei, deoarece are o compensație de doctorat de 950 de lei, iar unul fără doctorat 10.737 lei – salarii brute.

Inspectorii cu jumătate de normă au salarii brute care variază între 4.210 lei și 5672 lei.

La capitolul consilieri dispare sporul de suprasolicitare neuropsihică, dar apare altul nou: sporul de complexitate, care de la caz la caz, variază între 264 de lei, 1.118 lei.

Un consilier gradul  I A S are un salariu brut de 9.512 lei, alt consilier 9.064 lei, cel mai mic, potrivit listei, este 5.525 lei.

CITEȘTE ȘI: Salariile din Primăria Sebeș: Cât câștigă primarul Dorin Nistor, un șef de serviciu, un șofer sau un politișt local

Un șofer are un salariu brut de 4.057 de lei, iar un referent debutant 2.912 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax