Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SALARII halucinante la PRIMĂRIA VINȚU DE JOS: Primarul ”Las’ FierVințului” primește lunar peste 11.000 de lei

Publicat

primaria vintu de jos

Comuna Vințu de Jos, celebră deja pentru vizitele DNA-ului din ultimii ani nu stă prost deloc la capitolul salarii din banii publici. Fostul poștaș al comunei, actualul primar câștigă o indemnizație lunară de 9.500 lei la care se adaugă un spor de 25 % pentru implementarea de proiecte europene din fonduri nerambursabile în valoare de 2.375 lei. La vederea salariilor lunare câștigate de angajații unei primării dintr-o comună cu aproximativ 5.000 de locuitori până și ruinele fostului castel Martinuzzi se dărâmă de la un anotimp la altul.

Citește și Salariile din Primăria Vințu de Jos: Reacția primarului după publicarea listelor în Alba24

Combaterea sărăciei în Vințu de Jos nu este un subiect nou pentru mai marii comunei deoarece în august 2017 ei au devenit parteneri într-un proiect de combatere a sărăciei și a incluziunii sociale în valoare de 21.491.286,08 lei, bani desigur proveniți din fonduri europene nerambursabile.

Lista de indemnizații lunare din primăria comunei este continuată de viceprimar cu 7.600 lei și sporul de 25% în valoare de 1.900 pentru implicarea in  proiecte europene din fonduri nerambursabile.

Secretara comunei, șeful de birou și auditorul principal câștigă 7.574 lei, 7.469 lei respectiv 7211 lei salarii de bază lunare.

Funcționarii publici cu funcții de consilieri superiori și referenți cu studii medii câștigă un salariu de bază lunar situat între 3994 lei și 6289 lei.

Poate cea mai interesantă funcție plătită din banii publici este aceea a unui ”Coordonator P.l”, personal angajat cu timp parțial, 6 ore din afara organigramei, pe proiect, remunerat cu 9.040 lei.

Asistenții personali sunt plătiți cu un salariu de bază lunar cuprins între 1.900 lei și 2.252 lei.

La toate sumele menționate mai sus se adaugă și voucherul cadou de 1.450 lei pentru vacanțe, omis de primărie în lista publicată de ei.

Afișăm mai jos lista completă cu salariile plătite din banii publici din cadrul primăriei comunei Vințu de Jos:

 

Salarii Vințu de Jos Salarii Vințu de Jos Salarii Vințu de Jos Salarii Vințu de Jos Salarii Vințu de Jos Salarii Vințu de Jos Salarii Vințu de Jos

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Trezesteteighiu

    sâmbătă, 21.04.2018 at 10:12

    La primaria Ighiu salariile sunt mai mari. Si problemele mai multe . Luati- le de pe pagina de internet si vedeti. Si au si vreo 50 de angajati.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax