Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Salarii mai mari şi pentru alţi angajaţi ai Primăriei Alba Iulia. Compartimente vizate pentru majorări de venituri din octombrie

Publicat

primarie

primaria alba iulia După ce alţi colegi din primărie au primit salarii mai mari lunile trecute, şi angajaţii de la Direcţia de asistenţă socială, Direcţia Creşe şi Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia vor avea majorări de venituri cu 12%, pe baza ordonanţei de guvern ce permite acest lucru. Creşterea salariilor va fi aplicată din luna octombrie 2015. Proiectul de hotărâre în acest sens intră la aprobat în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia din 22 octombrie.

Angajaţii compartimentelor amintite din Primărie nu au beneficiat până acum de creşteri salariale potrivit OG 27 din 30 iunie 2015, la fel ca funcţionarii şi celelalte categorii de presonal din aparatul de specialitate a primarului, SPAPL, SP de cadastru şi agricultură, SP de evidenţă a persoanelor şi SVSU.

AICI, mai multe detalii.

La Direcţia Creşe sunt 41 de posturi ocupate.

Conform OG 27/2015, autorităţile administraţiei publice locale pot stabili o creştere salarială pentru personalul angajat în instituţiile publice locale de până la 12%, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:

– încadrarea cheltuielilor de personal în limita bugetului aprobat;

– încadrarea cheltuielilor de personal in limita plafonului de cheltuieli de personal repartizat conform prevederilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax