Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salicil, vândut drept conservant, retras din magazine din Alba și alte județe. Substanţa nu este autorizată ca aditiv alimentar

Publicat

Salicil, vândut drept conservant, retras din magazine din Alba și alte județe. Autoritatea Naţional Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANDVSA) a anunțat recent retragerea de pe piaţă, din magazine din Alba și mai multe judeţe din țară, a produsului Salicil, vândut ca agent de conservare pentru alimente de către diverse companii. Motivul retragerii este acela că substanţa nu este autorizată ca aditiv alimentar.

Potrivit ANSVSA, sunt vizate produsele Salicil, diverse gramaje, ambalate de SC Cico Ditrbution SRL, SC CIS Com SRL, SC Heron A-Z SRL, SC San Andreas SRL și SC Condipast Prod SRL.

Motivul retragerii este acela că substanța (acid salicilic 99%), comercializată ca agent de conservare, nu este autorizată ca aditiv alimentar.

Acestea au ajuns în magazine din judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa Năsăud, Braşov, Cluj, Mureş, Maramureş, Satu Mare și Sălaj.

Cetățenii care au cumpărat aceste produse sunt rugaţi să nu le utilizeze şi să le returneze la magazinele de unde le-au achiziţionat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate