Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Salvamont Alba, felicitat de IGSU pentru pentru profesionalismul cu care a intervenit în acțiunea de salvare la accidentul aviatic din Munții Apuseni

Publicat

salvamont

Serviciul Salvamont Alba a fost felicitat de conducerea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă de la Bucureşti pentru profesionalismul cu care a intervenit în acțiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic din Munții Apuseni.

Citiți și: Accidentul aviatic din Apuseni: COORDONATE GREȘITE transmise salvatorilor. Corpurile decedaţilor, examinate de legiştii din Alba

Inspectorul General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Nicolae Cornea, a adresat recent o scrisoare de mulțumire salvatorilor montani din Alba, felicitându-i pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în acțiunea de căutare și salvare a victimelor accidentului aviatic produs în Munții Apuseni, în data de 20 ianuarie. Vedeți conținutul scrisorii în imaginea de mai jos. Dați click pentru a mări.

„Iată că munca salvamontiștilor din Alba este recunoscută la nivel național și modul în care ei și-au îndeplinit misiunea este apreciat ca fiind exemplar, chiar dacă condițiile în care au intervenit au fost extrem de dificile.

Avem oameni foarte bine pregătiți la Salvont Alba și știm că ne putem baza pe ei oricând, fie că vorbim de accidente pe munte, de turiști rătăciți sau chiar în caz de calamități naturale. Turiștii care vin în județul Alba trebuie să știe că aici sunt în siguranță și oricând cineva este gata să le vină în ajutor, dacă au nevoie.

Mă bucur că cum le pot mulțumi public și eu Salvamonțiștilor din Alba și îi asigur că vom fi în continuare alături de ei, ajutându-i să-și facă treaba”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

 

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax