Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SALVAT în ultimul moment de poliţişti şi jandarmi: Un bărbat de 44 de ani din Sîntimbru a vrut să se spânzure în pădurea de lângă Mănăstirea Schit

Publicat

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Sîntimbru a fost salvat de poliţişti şi jandarmi, care, în urma unei acţiuni de urgenţă, au reuşit să-l găsească în pădurea din zona Schit, Alba Iulia. Acesta sunase la 112 şi anunţase că intenţiona să se sinucidă.

Luni după amiaza, la ora 15.32, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Sîntimbru a anunţat prin 112 că se află în pădurea din zona Schit şi urmează să se spânzure.

Apelul telefonic a fost localizat de către STS, iar în zonă au fost dirijate, în mod operativ, mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi.

Intervenţia promptă a poliţiştilor şi jandarmilor a dus la găsirea la timp a sinucigaşului, acesta fiind identificat în pădurea de lângă Mânăstirea Schit.

Era în stare de inconştienţă, iar poliţiştii i-au tăiat cablul din jurul gâtului şi au anunţat un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a rămas internat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax