Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sâmbătă, 8 februarie: „Târg de inimioare”, la Aiud. Campanie de strângere de fonduri pentru un băiețel în vârstă de 3 ani

Publicat

Asociația Maria Agapia din Aiud organizează sâmbătă, 8 februarie, o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea unui băiețel în vârstă de 3 ani. Proiectul este susținut și de către Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

„De această dată luptăm să ajutăm un băiețel în vârstă de 3 ani, Vlad Bogdan. Copilul acesta nevinovat și-a petrecut o bună parte din viață prin spitale, biletele lui de ieșire conțin cam jumătate de pagină de diagnostice unul mai sever decât altul. Și totuși există speranță ca el să poată umbla, să poată vorbi, să se poată juca cu fratele lui mai mare. Progresele obținute în ultimele luni au fost posibile în urma lungilor ședințe de recuperare pe care părinții lui trebuie să le plătească iar suma cuvenită nu este deloc neglijabilă. De aceea membrele asociației au luat în calcul organizarea unui „târg de inimioare” așa cum am organizat în luna februarie de mai mulți ani deja.

Vă invităm sâmbătă 8 februarie 2020 pe Terasa Luk între orele 9:00-13:00.

În schimbul unei sume de bani cât de mică veți primi odată cu recunoștința noastră și a familiei o inimioară, care să vă amintească ce gest minunat ați făcut în această zi. Vlad Bogdan merită cu prisosință ajutorul nostru, al tuturor”, a transmis dr Adriana Câmpean, președinta Asociației Maria Agapia Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate