Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: ”Casio” un spectacol despre locul persoanelor queer în societate, pe scena Teatrului de Păpuși Prichindel din Alba Iulia

Publicat

Călin Deneș, Ana Maria Marin, Ilinca Popescu și Mara Solomon urcă sâmbătă, de la ora 18:00 la sala 67 a Teatrului de Păpuși Prichindel Alba Iulia, în ”Casio”. 

Un spectacol despre locul unei persoane queer în societate. Spectacolul de teatru este prezentat în cadrul Proiectului „ÎN DIALOG” – câștigat la AFCN de Reactor de Creație și Experiment Cluj-Napoca și derulat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Deconstrucția prințeselor Disney pe scenă la Alba Iulia: ”Cine eram când voiam să fiu” un spectacol manifest cu potențial uriaș

Spetacolul este o producție a trupei mai tinere de la Reactor, Cont.rar, care joi au jucat pe scena teatrului ”Cine eram când voiam să fiu”, un spectacol despre desconstrucția prințeselor perfecte din universul Disney. Puteți citi cronica de spectacol pe link-ul de mai sus.

Intrarea este gratuită și se adresează tinerilor de la 16 ani în sus.

  • Muzica și atmosfera sonoră: Mara Solomon
  • Montaj video live: Călin Deneș
  • Consultant vizual: Ilinca Popescu
  • Grafica: Lucia Mărneanu
  • Dramaturgie & direcția de scenă: Selma Dragoș

Distribuția:

  • Călin Deneș,
  • Ana Maria Marin,
  • Ilinca Popescu,
  • Mara Solomon

Sinopsis

Bine ați venit! Odihnească-se în pace! Felicitări! Și la mai mare! Condoleanțe! Să fie într-un ceas bun! Adio! La mulți ani! Casio, dacă mai ești acolo, spune-le tuturor că iubirea, când nu moare, învinge. Dacă dragoste nu e, ce e? Casio a fost un copil iubit. Apoi a crescut și a realizat că viitorul său a fost deja visat si planificat de altcineva. Oare trebuie să renunțe la sine sau la cei pe care îi iubește? Un spectacol despre locul nostru, ca persoane queer, în mijlocul celor pe care îi iubim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate