Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Concurs de robotică, la Colegiul I. M. Clain din Blaj. Strângere de fonduri pentru micuța Eliana

Publicat

La Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, concursul de robotică RUBIX DEMO. 17 echipe de liceeni din toată țara vor organiza meciuri demonstrative, iar cei prezenți vor avea ocazia să urmărească cum se desfășoară un astfel de meci și să cunoască o parte dintre echipele de robotică din România.

În cadrul evenimentul va avea loc o strângere de fonduri pentru Eliana, o fetiță cu două tumori pe creier care are nevoie de peste 100.000 de euro pentru tratament.

Citește și Apel disperat pentru Eliana Maria, micuța de doi ani și 5 luni care se luptă cu cancerul. Are nevoie de un tratament în Germania

Evenimentul va începe sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 10:00, în sala de sport a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj.

„Echipa de robotică a Colegiului Național Inochentie Micu Clain” din Blaj vă așteaptă la RUBIX DEMO. Vor concura 17 echipe din toata țara, participante la competiția de robotică „First Tech Challenge” România. Vom organiza meciuri demonstrative între roboți și toți veți avea ocazia să urmariți cum se desfășoară cu adevărat un astfel de meci și să simțiți spiritul acestei competiții.

Acest eveniment face parte din seria concursurilor tip demo care au loc la nivel național, în cadrul competiției organizată de Asociația Nație prin Educație. Scopul acestei competiții este de a aduce pasionații de robotică împreună, de a facilita împărtășirea experiențelor și colaborarea.

Evenimentul va fi însoțit și de o strângere de fonduri pentru Eliana, o fetiță cu două tumori pe creier care are nevoie de 100.000 de euro pentru tratament, iar împreună vrem să o ajutăm cât mai mult posibil.

RUBIX DEMO va avea loc cu sprijinul conducerii Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain”, director prof. Ioan Tomoiagă și al unor sponsori locali”, a transmis prof. Romanța Ghiță, mentor echipa RUBIX.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax